«Волинський щит» вчить дітей

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

Одні борються за бюджетні гривні, інші - просто роблять свою справу. ГФ «Волинський щит» вже два роки незмінно проводить волонтерські вишколи і навчання для звичайних волинян, а також мобілізаційного резерву АТО, намагаючись ділитися знаннями, що можуть зберегти життя.

Цими днями представники підрозділу «Волинського щита» провели заняття з володіння зброєю для школярів Луцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 11. Учні старших класів вперше в житті ознайомились з багатьма видами зброї і практично спробували освоїти навики користування нею. Їм показали взірці часів Другої світової війни і сучасні, що є на озброєнні в АТО.  «Щитівці» щиро побажали молоді ніколи не воювати, але бути завжди готовими, якщо така загроза стане реальністю.

ГФ «Волинський щит» і надалі активно проводитиме роботу серед дорослого населення і молоді, намагаючись поширювати знання та навики, які вкрай потрібні в наш непростий час війни. Тож, для тих, хто хоче пройти вишкіл, двері завжди відкриті. Заняття проводяться тричі на тиждень у післяробочий час, із урахуванням індивідуальних особливостей і підготовки кожного.   

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь