«Волинський щит» вишколює сільських дітей

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

Громадське формування «Волинський щит» продовжує активну волонтерську діяльність в напрямку військового вишколу цивільного населення краю.  24 травня 2016 року представники Навчально-тренувального центру формування спільно з керівниками допризовної підготовки сільських шкіл провели тренувально-польові збори для учнів випускних класів Луцького району.

Вишкіл відбувався на базі ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Гірка Полонка Луцького району. У ньому взяли участь учні сіл Липини, Баїв та Ратнів. Школярам нагадали, як правильно користуватися зброєю, вони також отримали базові тактичні навики і знання з питань евакуації поранених з поля бою.

Тільки за останні два місяці за ініціативи «Волинського щита» проведено заняття для понад тисячі школярів і студентів Волині.

Крім активної роботи з допризовної і підготовки резерву ЗСУ і НГУ, «щитівці»  тричі на тиждень проводять заняття для членів підрозділу і тих, хто готовий захищати Батьківщину у непрості часи зовнішньої і внутрішньої інтервенції. Тел. 0666 834 518

Волинський щит

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь