Збір підписів проти тіньового бізнесу "регіоналів"

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

3-4 червня волинські громадські організації збиратимуть підписи під зверненням до Президента України та НАБУ з вимогою проведення об'єктивного розслідування руху тіньових коштів Партії регіонів на Волині, що могли використовуватися для підтримки сепаратизму і створення корупційних схем. 

Збиратимуть підписи волинян у п’ятницю і суботу на Театральному майдані та при вході на Центральний ринок міста з 9.00 до 18.00. Як розповіли організатори акції, звернення до Президента і Національного антикорупційного бюро України ініційовано в зв'язку з оприлюдненою інформацією щодо "чорної" бухгалтерії колишніх «регіоналів». Ініціатори також хочуть звернути увагу на діяльність на Волині ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» та компанії з управління активами «Ореола», що пов'язують з одіозним «регіоналом» Михайлом Добкіним. «Настав час викрити перевертнів у політиці і бізнесі. Треба зупинити фінансування клану Януковича заради пам’яті загиблих на Майдані та АТО», – зазначають вони. 

Громадські організації Волині, серед яких - Асоціація захисту місцевих громад, ГО «Межа», Громадська Рада Волині та інші -закликають земляків підтримати підписами їхню антикорупційну ініціативу.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь