Архітектура як інвестиція в людей

Volyn Times

Культура :: КОЛЕГІУМ

Коли ми говоримо про архітектуру, уявляємо сталі пластичні форми, створені з будівельного матеріалу. Але архітектура – це не тільки правильне розміщення цегли. Це, передусім, філософія і люди. Саме на такій особливості цієї важливої професії ми хочемо закцентувати й пропонуємо Вашій увазі відео з лекції Майкла Мерфі - магістра архітектури «Гарвардської Вищої Школи Дизайну».

Майкл Мерфі є співзасновником і виконавчим директором MASS Design Group, яку заснував у 2010 році. Він веде проектні та науково-дослідні програми в десяти країнах і на трьох континентах. Майкл регулярно виступає перед публікою з питаннями, які стосуються архітектури і медико-санітарної допомоги, а також входить до складу «Clinton Global Initiative Advisory Committee»,  «Harvard Graduate School of Design» та «Center for Healthcare Design».

Майкл Мерфі, зокрема, розповідає про те, як він і його команда працюють над проектом. Що це не просто план, із дизайном якого вони мають справу, а дещо глибше. Беручи до уваги різні фактори - від вентиляції до освітлення - вони сформували цілісний підхід, за допомогою якого не лише з'являються чудові будинки, а й гуртується суспільство. Фахівець розповідає про свої проекти в таких країнах як Руанда і Гаїті, а також розкриває зворушливий, амбіційний план Меморіалу миру та справедливості, який, за його сподіваннями, зцілить серця на півдні Америки. Для нього і його колег створення будівель є нічим іншим, як інвестуванням у людей, які їх будують.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь