Творчий вечір Доріани ЛюбАрт.

Volyn Times

Культура :: ОСОБА

В Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків відбулась зустріч з творчістю нашої молодої талановитої землячки Дарини Гребенко.

 25 ліття - це перший серйозних щабель життя людини. Він заставляє осмислити напрям його руху та зробити першу ревізію багажу знань та умінь необхідних для досягнення поставленої мети. Для Дарини, як яскравої представниці талановитої волинської родини Гребенків-Органіст, вечір 21 лютого став поєднанням кількох яскравих подій: дня її появи в житті, презентації її збірки "Армагедон навпаки" та дружнього звіту з «особливою вечіркою для особливих людей».

Доріана ЛюбАрт… Цей багатозначний псевдонім, обраний нею для авторизації буквених смислів, став справжньою брендовою ознакою затишного вечірнього простору з активним креативним дійством. Друзі, родина, колеги та поціновувачі її молодого таланту отримали масу задоволення від знайомства з її книгою, театральним й творчим доробком. Режисерська робота мами Світлани Органісти,  виступи театру-студії "Коло Лесі" та «спеціальних» гостей заходу створили справжній портал для подорожі в мистецтво, кинувши юнацький виклик сірому та холодному місту, що тихо скніло десь поруч за стінами.

Що тут говорити. Дивіться світлини та слухайте. Доріана ЛюбАрт!

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь