З луцького собору зробили псарню?

Volyn Times

Історія :: ТЕМА ДНЯ

Скандальний луцький «владика» Михаїл (Зінкевич) не перестає збурювати громаду своїми постійними провокаціями. Цього разу увагу громади привернули пси, що постійно бігають на території луцького кафедрального собору та кидаються на прохожих.

Ось таку картину ви можете побачити в центрі Луцька. Це огорожа навколо луцького Свято-Троїцького собору – головної церкви єпархії, кафедри єпархіального архієрея, пам'ятка архітектури національного значення. На знищених та спаплюжених «владикою» Михаїлом могилах історичного цвинтаря тепер символічно "пасуться" агресивні чорні пси.

Гавкіт та завивання цих архієрейських собак, що живуть в резиденції "владики" постійно лунає над центром міста. Особливо звучать вони в нічну пору. Це оцінили сусіди, що живуть в будинку навпроти. Агресивність цієї попівської зграї зауважують і місцеві любителі та охоронці тварин. За їх інформацією в сміттєвих баках біля собору знаходили і їх жертв.

Реакція соціальних мереж на попівську псарню дуже красномовна.

Після публікації відео громадяни нарешті зауважили і причину появи додаткової металевої сітки на кованому паркані, що слугує додатковою огорожею цього «соборного вольєру» на цвинтарі.

Якщо Бог хоче покарати, він розум забере… Здається ми вчергове є свідками саме такого публічного уроку Господнього.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь