Телефонні послуги дорожчають

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Місцевий телефонний зв'язок знову подорожчає на 33% по свій Україні. Про цю, вже чергову, неприємність українцям повідомив голова Нацкомісії з питань регулювання зв'язку Петро Яцук. За  словами посадовця, документ погодили Міністерство економрозвитку і торгівлі та Держкомпідприємництва. Місяць тому, проект введення нових граничних тарифів, схвалили і профспілки.

Згідно з проектом документу, тарифи будуть підвищувати у два етапи: з 1 травня на 25% - до 24,67 гривні на місяць у містах та 13,15 гривні у селах. А з 1 вересня ще на 8% - до 26,74 гривні на місяць у містах і 14,21 гривні на місяць у селах 

Щоб якось підсолодити «пілюлю» чиновники вирішили збільшити кількість включених в абонплату нетарифікованих хвилин з 200 до 600 на місяць.

Стає очевидним, що продаж за 10,575 млрд. гривень 92,79% акцій телекомунікаційної компанії "Укртелеком", здійснений 11 березня Фондом державного майна компанії "ЕСУ", ніяк не покращив фінансову привабливість послуг зв'язку українського телефонного монополіста.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь