Хохол (варіанти: хахол, халуй, хохлуй) любить кацапа так, як собака хазяїна. Кацап хохла не любить, але терпить його лизоблюдство тому, що хоче оКАЦАпить.

У кацапа в голові сидить думка: повернути зогнилу імперію. Тому він хитрими та лицемірними розмовами про братство слов’ян навіює хохлові думку, що той без нього Ніхто, а при нагоді завжди знайде причину насміхатися з української мови, даючи хохлу зрозуміти, що КАКнуть - це КРУТО. Хохол, маючи обрізаний генетичний корінь та зруйновану свідомість, не дуже противиться тим побрехенькам і думає, що старший браток хоче його ощасливити.

Навіювання про різні особливості душі та характеру кацапа велися впродовж усього колоніального періоду. Наприкінці виявилося, що міф про «таинственную душу» розвіявся як туман, а особливості характеру звелися до «наливай!»

Кацап у душі - раб. А раб, як відомо, завжди хоче возвиситися над кимось. Не знаходячи підтримки в Європі, він знаходить хохла - такого ж раба, який дозволяє йому возвиситися над ним.

Розумні люде, такі як «прибалти», давно зрозуміли справжню ціну залицянь п’яного ведмедя і тому післали його на три букви КИРИЛИЦЕЮ.

Хохлушки (варіанти: хах-лушкі, халуйкі, хахлуйкі), замість того, щоб рівнятися на жінок цивілізованих країн, «косять» під кацапок. Особливо великим шиком для них є КАКнуть «па-русскі». Хоча самі московські Дуньки з Машками готові «у лєпьошку» розбитися, щоб «закосити під мадам».

Кацап у рясі нашептав хахлу, що молитися треба ТРАНЗИТОМ ЧЕРЕЗ МОСКВУ. Інакше - Бог не почує його молитву. Адже у Москві СТОЇТЬ ТАКИЙ КАНОН, через який передається молитва, і який дає дозвіл молитися Богу. Хто цьому КАНОНУ не поклониться, той такого дозволу не отримає, а, отже, і вся молитва пропаде. Хахол, як це почув, закляк на місці від страху і навіть помолитися забув -відшибло.

Наприкінці хочу сказати, що не все так погано, як вище описано. Крім хохла і кацапа є УКРАЇНЦІ і РОСІЯНИ, які не лицемірять і не хитрують, бо знають: жити їм треба, як рівний з рівним і поважати один одного.

 


  1. Рома 3 грудня 2011 23:28
    Кацапи нам не друзі, бо вони роблять лихо в кукурудзі.

  2. Рома 3 грудня 2011 23:59
    Вірус хохляцтва і кацапізму, що характеризується вкрай низькою національною самоідентифікацією, духовною та культурною недорозвиненістю, потрібно викорінювати.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь