Адам Мартинюк душив Ляшка

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Представники українського владного «олімпу» не перестають дивувати світ власною культурою і поведінкою. Сьогодні, 18 травня, в цьому відзначився віце-спікер, комуніст Адам Мартинюк. Під час засідання Верховної Ради України між Олегом Ляшком та ним виникла метушня. При розгляді одного з проектів закону, позафракціний Ляшко попросив слова для виступу у віце-спікера. Адам Мартинюк відмовив депутатові. Ляшко підійшов до трибуни і почав сперечатися. Мартинюк вхопив нардепа за шию й почав душити і торсати його. В конфлікт довелося втручатись колегам депутата. 

Після інциденту Мартинюк попросив нардепа говорти по темі проекту, проте Ляшко почав коментувати подію. Виключивши мікрофон, комуніст, віце-спікер Мартинюк пояснив, що готовий схопити Ляшка не лише за шию, але й за "продуктивніше" місце.

Закриваючи засідання Верховної Ради Адам Мартинюк висловив свій жаль з приводу інциденту. Проте заявив, що "на щастя не всі чують, що може говорити народний депутат, коли підходить до віце-спікера". "Я надіюся він більше підходити не буде", - додав віце-спікер.


  1. Юлія Стернічук 27 травня 2011 13:47
    Якщо Адам Мартинюк схопив би Ляшка за "продуктивніше" місце, то він був дуже щасливий!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь