Страшні "Казки про мам"

Volyn Times

Культура :: ПОЗИЦІЯ

Друзі з Москви надіслали посилання на новий збірник оповідань російського автора Сергія Сєдова «Казки про мам», який рекомендовано для сімейного читання. Вже 3-є видання книги опубліковане видавництвом «Самокат» в серії «Казки «Самоката»». З анотації ми дізнаємося, що: ««Казки про мам» Сергія Сєдова вражають своєю неймовірною сучасністю, а їх непідробна позачасова щирість змусить співпереживати будь-кого — навіть якщо це тричі мама ... І особливо чудово, що мами в казках Сергія Сєдова дуже різні - точно як у житті! І як у житті, у них є одна спільна риса - вони нескінченно люблять своїх дітей. А оскільки немає людини в світі, яка б з'явилась на світ без участі мами, то казки ці будуть цікаві всім: маленьким і дорослим, розумним і дурним, бідним і багатим, добрим і злим ...».  Не знаємо, чи автор прагнув здивувати наших дітей, але безперечно йому вдасться шокувати їхніх батьків. Читаючи «казочки», виникає відчуття, що потрапив у божевільню. Там і про маму-людоїдку, і про маму «жуткую пьяницу» і взагалі багато-багато «цікавого» ... І таких, пробачте, «дитячих оповідань» цілих 72 сторінки...

Мама "жуткая пьяница"...

Мама людоедка

Мамо, ти не виздоровіла?

Творці знаменитих "телепузиків" колись зізналися, що знімали це каліцтво під кайфом. Цікаво, під яким кайфом товариш писав цю дитячу книжку?

 


  1. Viva 23 травня 2011 14:11
    Повний ульот. Переворот свідомості. Мабуть Сєдова в дитинстві мама садовила у пральну машину і включала на максимум. Мізки вимиті остаточно.

  2. Юлія Стернічук 24 травня 2011 0:18
    Дійсно страшні казки! Але у цьому гуморі є доля правди про наших сучасних мам, чимось вони мені на це схожі
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь