Обережно - депутат!

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Народний депутат України Андрій Шкіль був у нетверезому стані під час здійснення ним ДТП у Києві. Про це повідомляє "Комсомольська правда в Україні" із посиланням на джерела у правоохоронних органах. За даними джерел, вміст алкоголю у крові Шкіля на момент аварії становив 1,46 проміле. Це у сім разів більше за допустиму норму - 0,2 проміле. При цьому доза у 5 проміле вважається смертельною. Наркологи вважають, що при 1,5 проміле сідати за кермо категорично не можна: порушується координація рухів, погіршуються увага та концентрація. Як повідомляв УКРІНФОРМ, ДТП за участю А.Шкіля сталося 7 травня о 22:23 на вулиці Камишинській у Києві. Автомобіль депутата Nissan виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen. Внаслідок аварії А.Шкіль отримав тяжкі травми.

За дивним збігом обставин, Верховна рада ухвалила за основу зміни до законодавства, згідно з якими тим, хто перебуває у небезпечному для життя й здоров'я стані, надаватиметься невідкладна допомога. Тобто, наступного разу міліція, уздрівши п'яного народного обранця, муситиме везти його на "лікування" у медзаклад. Чи не Шкіль надихнув колег на нові ініціативи?...


  1. Андрій 1 червня 2011 12:42
    Так вже склажається, що будь які дтп за участі депутатів, практично далі протоколу не заходять. Певно це "вища раса", яка не підпорядковується законам, які ж самі приймають. На мою думку, якщо вони кічаться тим, що їхня посада це велика відповідальність, то хай би так і було, відповідальність за всі свої вчинки і більша за всіх.

  2. Дембицький Віктор 7 червня 2011 3:48
    ...і невже на водія не вистачає "зарплати"? Най би вже вжирались на задніх сидіннях :/
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь