Не купуйте «бандерівські» товари!

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Бездумна радикалізація певних регіонів країни, спровокована певними політичними силами для власних рейтингів, продов-жується.  Тупоумні заклики - «Москалів на ножа» ехом віддзеркалюються на аналогічні - «ответить бандеровским ублюдкам». Доки в західних регіонах марширують акційні націоналісти, в східних активісти проросійських організацій роздають листівки із закликом "повністю витіснити з Криму бандерівські товари". До таких вони віднесли - пиво "Львівське", молочні товари фірми "Галичина" і мінералку "Моршинська". 

Листівка з закликом до кримчан не купувати "бандерівські" товари

В столиці Криму, героїчному місті Сімферополі активісти "Русского общества Крыма" 22 червня роздавали листівки із закликом до кримчан не купувати "бандерівські" товари, вироблені на Заході України. Листівки роздавались на Центральному та Куйбишевському ринках, площі Радянській. 

«Ми вирішили провести нашу акцію для того, щоб дати нашу відповідь бандерівцям, які принижували наших ветеранів у Львові. Мітинги і ходи - це добре, але дуже дієво, на наш погляд, покарати наших західноукраїнських "друзів" рублем» - повідомив заступник голови "Русского общества Крыма" Павло Шперов. "Найпростіший спосіб - це не купувати їхні товари. Тоді вони задумаються, чи варто їм проводити подібні акції надалі, і чи варто з нами сваритися. Вони це зрозуміють - зрозуміло, перший час будуть глузування, вони вирішать, що це чергова піар-акція, розрахована на 2-3 дні, але ми будемо проводити її доти, поки повністю не витиснемо з Криму бандерівські товари. Ми створимо список конкретних товарів і будемо добиватися своєї мети".


  1. Андрій 28 червня 2011 13:06
    Подібна картина чітко показує, яким не повинен бути Українець. Бандерівці, хохли, москалі, кацапи чи ін. похідні й спотворені поняття Українця чи Россіянина завжди матимуть на меті протистояння і конфлікт. Бездумно кидаючись на барикади, під впливом чужих маніпуляційних ідей, вони не помічають, як стають гарматним м'ясом в черговій ігровій партії. І доки вони бачитимуть ворога один в одному, то ніколи не зрозуміють, хто ж зробив їх ворогами. "Розділяй і воладарюй."

  2. Viva 30 червня 2011 10:49
    Насправді це так "по-українськи". За часів "помаранчевої" революції у Луцьку масово їли все "рошенівське" і бойкотували "Конті". Воювати треба не з пивом, молоком і мінералкою.

  3. Volyn Times 30 червня 2011 12:56
    Знаходячись в одному човні безглуздо закликати дирявити сторну опонента. Потонуть обоє... Проте логіка в політиці не працює...
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь