Вагон для автомобілів президента

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» (Кременчук, Полтавська обл.) отримав замовлення на виготовлення до листопада 2011 року вагону-гаража, призначеного для перевезення автомобілів президента В. Януковича.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна». За словами голови правління підприємства Євгенія Хвороста, до виготовлення кузова вагона-гаража підприємство приступить в серпні. «У нас є невелике замовлення - вагон-гараж, призначений для перевезення автомобілів президента. Це спецвагон. Якщо президент їде на якусь зустріч, то спершу ці автомобілі перевозяться у вагоні, а потім вони зустрічають його в аеропорту», - сказав він. Зазначимо, що раніше підприємство вже випустило два подібних спецвагони.

Крюківський вагонобудівний завод, частина акцій якого належали Сергію Тигіпку, є єдиним в СНД підприємством, яке випускає два види вагонів - пасажирські і вантажні. Виготовлення пасажирських вагонів виконується на замовлення «Укрзалізниці».

 


  1. mongol 7 липня 2011 15:23
    Вот зажрался Яник, на чьи деньги он будет делась себе вагон-гараж?

  2. Андрій 8 липня 2011 13:29
    А потім ще спеціалізований літак для вагонів-гаражів з президентськими авто. А потім спеціалізований авіаносець для спеціалізованих літаків з вагонами гаражами для президентських авто.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь