БТРи проти самовільних паркувань

Volyn Times

Новини :: СВІТ

В День Повітряно-десантних військ, що припадає на свято Перуна, навіть повітря наповнене енергією грому і відплати. Коли закон і добрі слова не працюють залишається правило прямої дії. 

Мер Вільнюса (Литва) Артурас Зуокас, після довгих вмовлянь водіїв не паркуватись в недозволених місцях та після зниження в два рази вартості паркування на деяких вулицях міста, провів показову акцію в його центрі. Зуокас особисто проїхав на БТРі по центру Вільнюса і на очах у здивованих перехожих розчавив неправильно припаркований на одній з вулиць Mercedes. 

"Я вчився водити бронетранспортери. Це бажання звернути увагу на те, що якщо у тебе є автомобіль і багато грошей, то це не означає, що ти можеш ставити машину, де хочеш. Останнім часом кількість таких випадків збільшилася, тому цією акцією я ще раз хотів нагадати, що не можна вести себе зневажливо стосовно до інших ", - сказав мер Вільнюса Зуокас. 

Оголошена владою Вільнюса війна проти порушників, могла б стати гарним прикладом і для наших українських міст, які задихаються від хаотично припаркованого дорогого моторизованого заліза. 


  1. Dargon Mayers 30 серпня 2011 22:54
    так потрібно щоб і в нас хтось по машинах проїхався ......
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь