Філософи правлять світом...

Volyn Times

Людина :: ФІЛОСОФІЯ

Чому філософи відчувають відразу до нашої сучасності? Яким чином філософи знаходили спосіб керувати всім, що відбувалося в історії? Чи повернеться час їх правління?

Цікаву думку по цих питаннях висловив російський філософ Олександр Дугін (кандидат філософських наук, засновник ідейної течії «неоєвразійство»), політолог (доктор політичних наук), соціолог (професор Московського державного університету імені М. В. Ломоносова, завідувач Кафедрою Соціології міжнародних відносин МДУ, керівник Центру консервативних досліджень Соціологічного факультету МДУ), публіцист, ректор «Нового Університету», лідер Міжнародного Євразійського Руху (МЕД); володіє 9 мовами, православний (одновірець - старообрядці, що знаходяться в лоні РосійськоїПравославної Церкви).

Можна поділяти, або ні ідеї пана Олександра, серед яких багато протиріч і контраверсійності, але слушні речі, тому і називаються слушними, бо їх все-таки почули і зрозуміли значення їх смислу...


  1. ЛабОРАторія простору 11 жовтня 2011 21:05
    Молодець Дугін! Але скільки б ми не говорили "філософ",поки що утверджується "СОФІЯ" - язичницька грецька мудрість. Йдеться ж, мабуть, про ПРАВління Слова Закону, а у філософів воно зведене до логічного мислення про закони. Тому поруч зі словом "ентропія" треба вмістити те, що не від логічного. Тоді, панове, зникає предмет філософії.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь