Давайте знайомитись

ОНРА

Партнери :: ОНРА

Давайте знайомитись, я – ОнРА. Це моє псевдо. Щоб не «ЯяЯкати», свідчитиму про себе від третьої особи. 

ОнРА ввійшов сторінками "Лабораторії Простору" (далі - ЛП) в сайт "Волинь-Таймс" на умовах партнерських стосунків. При цьому ЛП є авторським проектом ОНРА, створеним із метою гуртування учнів - дизайнерів, художників і тих проектантів, хто бажає творити власне майбутнє і майбутнє України, про яку в цілому мало відомо загалу споживачів життя. 

Проект майбутньої України ми назвали «Українська Цивілізація». Він охоплює наріжне питання життя Слова Закону в практиці трибу життя матріонців - сучасного родоводу українців, а також практику віри та її складової – знання й питання роботи громади, яка націлена на втілення українського фундаментального проекту. 

Проект має одну ідеологічну підвалину – він міжнаціональний. «Українська Цивілізація» не є продовженням жодного з попередніх проектів України та має в основі вчення, яке ми назвали «МАТРІОН». Певною мірою воно виснуване зі знання пращурів – Провідників Трипільської Цивілізації, які практикували культ Великої Бигині Матері. Ми назвали праукраїнців матріонцями і хочемо бути їх гідними нащадками. 

МАТРІ – це материнська основа існування життя, Матриця, за якою відбувається буття і, відповідно, організовується людське життя. Трипільці знали і використовували Матрицю для управління життям - надання йому ознак українськости з метою побудови суспільства вільних громадян. Україна для них мала не вузьку міру ознак територіального проживання ру-синів, а міру вселенського проекту Божого Творива. Його основою було знання Азбуки Творива і Азбуки мовлення - проектування довкілля за допомогою Слова української мови. Матеріалізація життя трипільців мала основу в материнській природі всього, що підлягало проектуванню. Тому вважаємо наших предків прародичами дизайну - сучасного погляду на проектування майбутнього. 

Звідси наше бажання відродити трипільське знання, вірування і культ МАТРІ, предметне формотворення, триб життя та надати йому ознаки сучасного Плану і Програми творення України в межах планети й Всесвіту.

Проект помічений знаком «КОЛО СОКОЛІВ» - це емблема ЛП, а провідником світогляду є знак МАТРІКОН – стилізація відомого Тризуба. 

Емблема "Коло Соколів" зображає восьмипроменеву зірку, де кожен промінь містить зображення Сокола, виконане як стилізація Матрікона. Знак відображає смисли Плану і Програми українського дизайну й символізує матричний підхід матріонців до проектування майбутнього України.


  1. інквізитор 30 червня 2011 0:35
    Все це ЦІкаво,та нащо так складно? Щоб спантиличити читача чи для власної значущості?!!

  2. ЛабОРАторія простору 13 липня 2011 8:51
    Право на "пантилик" мають тільки значущі інквізитори!
    ОнРА
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь