З днем народження, Фреді Мерк'юрі.

Volyn Times

VIDEO :: АКТУАЛЬНО

Сьогодні йому могло б виповнитися 65 років. Саме в цей день, мільйони прихильників по всьому світу вшанують хвилиною мовчання легендарного музиканта Фреді Мерк'юрі.

Innuendo - це останній альбом рок-групи «Queen», записаний 4 лютого 1991 і випущений ще за життя Фреді Мерк'юрі. Знаючи, що його дні полічені, Фредді самовіддано працював не покладаючи рук. Останні пісні йому давалися вже дуже важко. Тим не менш, альбом був закінчений і чудово прийнятий публікою. На його підтримку було записано і кілька кліпів. I'm Going Slightly Mad - це його останній кліп з групою Queen і взагалі. Зйомки кліпу проходили в лютому 1991 року. На той час стан здоров'я Мерк'юрі серйозно погіршився. Щоб приховати зовнішні прояви жахливої хвороби - він одягнув кілька шарів одягу і зняв чорно-білий кліп. Незважаючи на постійний нестерпний біль, у кліпі він досить рухливий і артистичний. Знімаючись, він часто втрачав свідомість, але наполіг, щоб кліп зняли! В цьому маленькому відео є щось невловиме, що змушує нас дивитися його ще і ще раз.

Відома композиція кліпу «The Show Must Go On» вже була складена з кадрів хроніки, інтерв'ю та інших кліпів «Queen», так як Фредді не міг зніматися. Тому було вирішено використовувати вже існуючий матеріал. Відеоряд вилився не в хаотичний набір плівки, а в цілком закінчений і самостійний кліп, який ідеально ліг на тепер вже легендарну пісню.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь