Щоб вставляти власні, навіть золоті, “п’ять копійок”, замало їх мати – наш мозок не є технічним пристроєм!

Про це більше можуть сказати волоські горіхи – оті, котрі Ви можете розкулупати і перед споживанням дослідити на предмет подібності ядра (зерня) до мозку людини, а шкарлупи - до півкуль, а цілого плоду - до Всесвіту. Так Ви почнете вникати у суть знаків, які управляють Матрицею нашого світу - Коло, Півколо, Осі, Куля, курсивні букви Азбуки тощо. Через них ЗАкон (з букви А кон) стає доступний нашому мисленню.

Ми, перебуваючи ЗА КОНом і НА КОНІ одночасно, маємо дві божественні природи: НА КОНІ - подобу Бога, ЗА КОНом - образ Бога. Це дано нам разом знаками Азбуки. Кожна буква відображає матричну подобу Бога і образ руху за колом (О), а те, що рухається (простір, енергія, речовина) звучить і світиться. Тож кжна буква Азбуки відображає результат взаємодії звуку і світла, а тому є ЗНАКОМ відображенням божественного слова. 

Наші Пращури це знали, бо успадкували знання божественного за РОДом своїм - вони ж бо НАРОДЖЕНІ від Слова БОГ! 

За Біблією, нам повідомляють, що Слово Бог було споКОНвіку і НА початку. Це капкан для нерозвиненого мислення. Судіть самі: якщо слово зАкон утверджує зміст КОНу букви А в будь-якій матриці, а нам кажуть, що на КОНу Слово Бог, то як їх погодити між собою. Вихід є тільки через поняття ПОДОБИ і ОБРАЗУ: буква А є КОНом для будь-якої подоби, тобто основою, Матрицею всього сущого, а Слово Бог є на КОНу за образом. 

Звідси висновок: Образ містить подобу. У кожному образі є основа А-КОНу, тобто ЗАКОН, Матриця, і Слово ЗАкону - Бог. 

Можемо засумніватися, що саме це капканне слово має бути на КОНу. Але воно розкодовується Азбукою однозначно: Букви ОН Глаголить. Тепер тільки здогадайтеся, ХТО-ЩО є ОН. Я кажу, що це формула зАкону, бо знак О відображає рух енергії колом, а знак Н - будову матриці куба. Мехінізм дії означений так: Матриця управляє рухом енергії колами (Колом і КІЛом)!

Якщо Азбука народів РУ містить універсальні знакові коди світобудови (подоби) і руху енергії, то нащо нам будь-які вчення про світ: занурюючись у рідну мову легко дістанемося глибинної мудрості Слова. 

Ось і вся філософія Слова. Не мусите вникати у неї, якщо користуєтеся Вірою і неВірою. Тоді Вам замість слів КОН-КІН може підійти слово КІНЬ, якого бачите на картинах "Мамай". Або заведіть собі власну тварину й оріть городи людям. Та найдоцільніший шлях у вічність веде шляхом, на початку якого написано "КИНь!" Для таких Біблія радить словами Ісуса: поКИНь батька свого і матір свою, бери свій хрест і йди за Мною. 

Ось так: кожному за подобою його і образом його дано. І хто як скористається цим, таким і буде його життя.


Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь