Не на кафедрах дизайну готуються проектанти майбутнього

Ідеї щасливого сьогодення і майбутнього походять з І ДОМУ  - світу НАВИ (Ірію, Вирію), що є інформаційною тканиною Всесвіту, сплетеною з букв-знаків-символів Іі та всіх інших матричних букв Азбуки. Вона відома також за словом ДУХ. 

Становлення ідей відбувається в ПРАВІ за схемою Теци енергії в І-ДОМІ. Його зображено на картинці. Давньоруська назва І-Дому - ПИТАРЕ Діає (двояке питальне поле - верхньо-нижнє, чорно-біле, спряжене з двох трикутів МАтриці). Про це ми розкажемо в наступних публікаціях, присвячених аналізові текстів "Влескниги". Особливістю роботи схеми є те, що вона складена ще й з інших букв Матриці, які є очевидними як знаки Азбуки. Слово ДІД – це ромб, складений із двох рівносторонніх трикутників зі спільною основою. Тут ПРАВиться Слово. Пращури втілювали цей світоглядний смисл в ритуалі введення молодої незайманої жінки в шлюбний зв'язок із чоловіком через старійшину РОДу - Діда. Він проводив тільки йому відому ініціацію з позбавлення жінки пліви, що упереджувало її можливе негативне відчуття від першої близькості з майбутнім чоловіком. ПРАВА відома за словом ДУША. Як вічною є Душа, так вічним є зв'язок Онуків Дажбових із ПРАВОЮ.

Реалізація ідей  руху життя відбувається в ЯВІ за схемою безкінечника – Двокола, а також мов та діяльності живих істот. ЯВА відома за словом ТІЛО.  

Так у нашому розумінні усталилися два поняття ТРИСУТТЯ – від ПРАщурів та від предків. РІД ПРАщурів загалом, крім УЧИТЕЛІВ і НАСТАВНИКІВ – Онуків Дажбо, відійшов у ПРАВу з Трипільською Цивілізацією, а рід предків прийшов в Українські землі від прийшлих – рабів божих. 

Кожне небесне і земне тіло перебуває у Всесвітній Мережі НАВИ-ПРАВИ-ЯВИ - має власну геометричну решітку, що управляється сакральними геометричними тілами (п’ять тіл Платона). При цьому існує ієрархія інформаційних систем тіл – від Всесвіту до земних видів живих організмів. Управління відбувається через підсвідомість та свідомість. 

У-ПРАВ-лінці поділені за рівнем сили ТРИСУТТЯ – здатністю бути ПРАВИтелями, тобто підпорядковувати тіла певній ієрархічній системі ДУШІ-ДУХУ. Земляни у Космосі підпорядковані, передусім, інформаційній системі Зодіак-Сонце-Земля. При цьому кожен з нас має власну інфосистему управління з центром у мозку, що забезпечує людині автономність взаємодії з вищими ієрархічними структурами. 

Онуки Дажбо є ПРАВИтелями, народженими від ПРАВИ і МАТРІ – Великої Богині Матері. Її культ відПРАВляли трипільці. Батьком українців з РОДУ ДАЖБО є ОР. Походження Онуків Дажбо від МАТРІ й ОРА дало назву сьогоднішнім послідовникам ВІРИ ПРАщурів – матріонці (матріорці). При цьому ми знаємо, що ДАЖБО (Дажьбог, Даждьбог) – це абревіатура, яка условлює зміст Дателя Життя, а не конкретного Бога. Прийшлі назвали Дателя Життя Господом. Нехай так, бо(г) він є Господарем Неба і Землі. 

Кожен із людей має ПРАВо творити світ Яви: яким його створимо, в такому й житимемо – у вільному ДОМІ, де ПРАВить Закон НАВИ-ПРАВИ-ЯВИ, чи у  рабському від Мамони, де правлять гроші. У рабському  - Україна неможлива! Як сПРАВляємо культ Дателя у трибі життя, такими й станемо – Онуками ДАЖБО у вільній Україні, або рабами божими в країні прийшлих. 

Віра тут має двояке значення: або ми сліпо віримо в Бога мертвих, який управляє людьми еволюційного кола, або  утверджуємо віру як метод управління собою й Простором життя,  методом навчання та виховання в світі живих. У першому випадку стаємо мертвими за життя, в другому – готуємося до переходу в інший вимір за РОДом Онуків ДАЖбо, виконавши земне призначення. Цього наших земляків останній раз учили Вчителі на зорі нового літочислення. З того часу їхнє вчення залишилося хіба що на скрижалях артефактів Трипілля, в книзі українського буття "Велесова книга", в Азбуці й українській мові. Але не у трибі життя. Ми всі жили в чужому проекті «вироджених» на КОНу. Пора злізти з КОНу й утверджувати світогляд Мамая, який є КІН української свідомості. 

Закабалені люди стають виродками – вироджуються з Родів своїх і втрачають національне обличчя - власних Богів, українську мову й Азбуку, стають безбожниками і сповідують чужі ідеології. Через це вони втрачають власних дітей, бо їх навчають чужому і брехливому; втрачають власну територію, бо її окуповують чужинці й насаджують там свою економіку, політику, релігії та мистецтво; втрачають власну гідність, бо вона нічим і ніким не захищена; втрачають сенс життя, бо воно будується на суцільному обмані, що прикривається терміном «бізнес». 

Брехлива Історії людства пишеться політиками під їхні інтереси, а справжня є духовним феноменом. ДУХ – це слово ПРАВди, що дається знанням Трисуття й вірою вільного Мамая. 

Духовна Програма розвитку Землі та людства належить Світові ПРАВи – його Азбуці. Її потрібно знати, щоб реалізуватися в житті – тобто, пізнати зміст Бога як означення кабали й зміст божественного життя на ВОЛІ як Онуки Дажбожі.

З цією метою ми опублікуємо цикл матеріалів, які навернуть свідомість Онуків Дателя Життя на НАше. 


  1. LocalUser 9 жовтня 2011 22:21
    БРЄД сивої кобили :)

  2. ЛабОРАторія простору 11 жовтня 2011 19:49
    БРЄД, ми несамовито раді, що ти знаєш мову сивої кобили.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь