Релігія і кабала від лукавого

ОНРА

Партнери :: УКРАЇНСЬКА ЦИВІЛІЗАЦІЯ

Слово Бог може мати різне трактування: наукове (семіологічне й семіотичне), філософське (за змістом любові до мислення) та релігійне. Наукове ще не набуло поширення, бо наука на зорі виобразнення з філософії відразу відкинула слово Бог з об'єкта свого дослідження. Відтак, його окупували релігії, бо вони засновані як приватні проекти людей та політичних угруповань, а не як об'єктивна необхідність життя. 

Можемо сьогодні з упевненістю стверджувати, що наука теж постала як проект розумних людей з політичним підтекстом. Його зміст полягає саме в тому, що наука свідомо відмежувалася від найважливішого об'єкта дослідження - Слова Бог, бо їм це вигідно було з двох причин. Перша: позбавити себе труднощів у пошуку методів дослідження. Друга: дати їхньому проекту християнської релігії "зелене світло" на шляху закабалення гоїв із їхньою божественною платформою - Азбукою зАкону. 

Коли модератори релігійних вчень одноголосно стверджують, що Бог – один, то лукавлять, бо не відають наукового смислу абревіатури БОГ. Якби відали й хотіли впровадити життя за Словом Бог, то українська мова стала б єдиною міжнародною мовою божественного спілкування. Але це не вигідно проектантам різних релігійних вчень, бо тоді вони втратять панування над своїми народами та зомбованими прихильниками.

Задайте собі запитання: яка релігія привела сповідників до визволення з кабали? Який народ здобув волю завдяки експортованій релігії? І якщо у Вашому серці є позитивна відповідь, це означає, що Ви живете ВІРОЮ, а не релігією, якими б словами вона не називалася. ВІРА – стан Душі, метод її діяльності.

Християнство – це релігія, а стан Душі – це віра в Христа, який є втіленням Бога. Буддизм – це релігія, а шлях – це ВІРА в удосконалення Душі до стану Будди тощо.

Вірити і виконувати кимось придуманий та організований у певні форми ритуал, пов’язаний із об’єктом віри – Богом, це різні речі. ВІРА – це управління Душею й Всесвітом з допомогою світла власної Душі, якою опікуються Предки і Пращурі.

Якщо Христос є Вашим Пращурем, тоді він опікуватиметься Вашою Душею. Але Христа розп’яли і зробили символом мертвих. Модератори мертвих використали символ розп’яття для панування над вірними, мовляв, дивіться: ми розп’яли Бога і дали вам християнське вчення. Падайте ниць перед своїм мертвим богом, бо ви від народження вже мертві! Ми провадимо вас шляхом, де вас чекає одне – смерть! НАтомість ми тихо-лукаво віритимемо у свого Єгову, чи Мойсея, чи в піраміду. Це ми придумали воскресіння Христа, щоб обовванити вас, адже ви так звичні молитися до бовванів, яких ми спалили і потопили в Дніпрі! Це ваш князь Володимир продався нашій релігії, бо ми вміли торгувати й експортували новітній бовванізм у Київську Русь із Візантії…

Отже, запитаймо себе також: яких Богів вважали своїми наші Пращурі і Предки, які Боги допомагали Русовенцям творити Трипільську Цивілізацію?

І пошукаймо відповідь: чи володіємо ВІРОю як методом, чи віримо за образом матриці обрізаних  у Богів-бовванів, чи має Душа наша ВОЛЮ до життя не в ЗАКОНІ, а ЗА КОНом у вільному просторі создання? Адже нас зомбували і обовванили свої греки за підтримки Русовенських “бовванів”.

  І знову стоїмо перед вибором: здобудемо Зброю Інформаційного Визволення з кабали і побудуємо Українську Цивілізацію Людей Слова Закону (УЦЛС), або умремо на своїй чужині

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь