Поліщуцьке хамство

Volyn Times

Новини :: ВОЛИНЬ

Лучанці Наталії часто доводиться їздити з Луцька в село Озденіж Рожищенського району. За роки поїздок вона неодноразово ставала свідком хамської поведінки водіїв - вони не просто грубіянили пасажирам, а й порушували правила перевезень.

Графіка руху і тарифів у салоні немає, водій білетів не дає, пільговиків примушує платити – та ще й за своїми розцінками. Колись я зайшла в управління транспорту обласної держадміністрації і поцікавилася тарифами – проїзд до с.Сирники коштував 1грн.80 коп., тоді як водії з людей брали 3 грн. А зараз це вже 4 грн.,” – розповіла нашому виданню пані Наталія.

Минулої зими водій автобуса познущався над її мамою-пенсіонеркою. Коли жінка повідомила, що у неї є посвідчення ветерана праці, він грубо вимагав плату за проїзд, схопивши її за комір і погрожуючи висадити з автобуса. Та поїздка мешканці Озденіжа дорого обійшлася – лікарі діагностували „гіпертонічний криз”. А 14 жовтня цього року пасажирам маршруту, котрий вирушає з Луцька о 17.20, довелося ще й терпіти п’яну компанію – прямісінько у салоні троє людей, серед яких була і працівниця автостанції №1, розпивали алкоголь, заїдаючи його „закускою” із часником. А в салоні були жінки з малими дітьми... Водій на це навіть оком не повів. Схоже, для нього такі явища – норма. А ми ще говоримо про якийсь вступ у ЄС!!!

Одного разу в автобус зайшла жінка з 2-річною дитиною, - знову пригадує пані Наталія. – Спереду було лише одне вільне місце – щойно вона хотіла там сісти, як водій відрубав: „Зайнято!”. Бо тримав його для своєї постійної „пасажирки” – працівниці автостанції, яка, до речі, ще жодного разу за проїзд до Іванич, де вона зазвичай виходить, не платила”.

У головному управлінні промисловості та розвитку інфраструктури ОДА нам повідомили, що маршрут Луцьк-Озденіж обслуговує підприємець Микола Макарчук. Оскільки після конкурсу 4.10.2011 року йому ще не видали документи, перевезення він здійснює тимчасово — цим пояснили відсутність в автобусі інформації про графік руху і вартість проїзду. Нас запевнили, що на скаргу відреагують.


  1. Olga 3 квітня 2012 19:50
    Скрізь таких вистачає, все від виховання залежить!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь