МАТРИСЛОВ. Книга 5: Усталення МИРУ

ВІРУС

Партнери :: ОНУКИ ДАЖБОЖІ

І поглянули ОіЦеТворець із Матір’ю Слова свого на КРАЙ НА, що у ЦенТРІ Землі. І побачили ТРИ ПОЛЯ на горбах КРАЮ. І кожне огороджене було від іншого Колом СТОвпів. І земля спалена пролягала між Полями КРАЮ безкрайно. І ріки висохли між землями, і ліси вимерли, і дороги пустеля поглинула. І витав у просторі запах гарі. І людей не видно було.

І прийшли Пращури на КІН Трипілля, що у центрі понад Дніпром усталено. І світло місця ТОго променіло вгОРу ОСТОВом РАйдужним. І РАЙ стояв непорушно на місці ТОму.

І впізнав ОіЦеТвОРець місце ТРОНу Його земного. І збеНтеЖИЛАся Матір Слова Свого за долю ПРАВнуків своїх.

І ввійшли вони в ОSТОУ зі світлом РА. І піднялися у жмуті променів понад ПоЛЯМИ КРАю НА.

І уздріли: руїна довкола була і безлюддя. І никали дикі стада тварин домашніх у пошуках тРАви. І снували поодинокі постаті поміж хатинок над Дніпром. І не було й слідів УкРАЮ.

І гукнув ОіЦеТворець голосно. І луна пробила дим понад згарищами. І здригнулися серця одиноких людей, котрі слухали.

І сВИСНУв МАМАЙ гучно. І почули всі, хТО був, голос Його: збиРАйтесь у місці ОSТОУ НАшого У КРАЇ пОНАд Дніпром!

І прийшли до ОSТОУ РАю десять чоловіків і десять жінок. І запитали Пращури: де інші?

І сказали: сидять у землях своїх, за видноколами: на пів-ночі ходьби, на пів-дня ходьби, на сході Сонця і на Заході КРАЮ. І не чують Слів Пращурів своїх, і не бачать ганьби своєї, і не хочуть вертатися в знищений ДІМ У КРАЇ НА. Там вОТчини їхні.

І запитали Пращури: а ви?

І сказали кожен: У КРАЇ Наш ДІМ!

І глаголив ОіЦеТворець: Ви, котрі зберегли Душі Ваші у світлі ПРАВИ, і не зРАдили МОВИ ПРАщурів Ваших, і не вклонялися бовванам язичницьким, і не злоСловили, зберігаючи ЗАКОН, і жили у мирі з РОДами Вашими. Ви творили світ Ваш за обРАзом і подобою букв Азбуки Його і словами ПРАВИ, і були СВІТОЧАМИ. Вам належить продовжити сПРАВу Його і ПРАщурів Ваших У КРАЇ НА – створити Цивілізацію Внуків ДАБО Вашого, Українську Цивілізацію. Ви розійдетеся паРАми в ДеСять земель У КРАЇ НА і у кожній заснуєте ТРОН Його за обРАзом Трипільського, і довкола збудуєте ЦИвілізацію РОДів Його. І нехай кожен чоловік вибере собі пАРу за мірою Його - за любов’ю Його. І збережете Любов як МІРу сили Вашої, що від Його Любові до Вас наРОДилася.

І в знак примирення НАшого кожному з Вас даємо зНАк НАШ – світло ОSТОУ тіла Вашого, що від КІНА у Трипіллі він. І за ним відчувати будете зв’язок ОСІ Вашої у хребті тіл Ваших із КІНом Його. І свідчитиме ЗНАК НАШ про дії Ваші на Усі Світи.

І розійшлися СВІТОЧІ в землі їхні від КІНА у Трипіллі. І стали Вчителями РОДів їхніх, і несли світло Душ Онуків ДАБО землякам своїм. І творили У КРАЇ НА світлом Душ Його.

І постала Трипільська ЦИ-вілізація Світла Його.

І світло ОSТОУ НАшого було дороговказом кожному у сПРАВАх їхніх. І Любов Його творила мир і злагоду в РОДах У КРАЇ НА. І розквітла Україна у Центрі Землі Його. І ПРАЩУРИ уПРАВляли у КРАЇ, і Слово МАМАЯ стало МІРилом СПРАВ людських.

І МАМОНА відступилася від землі ПРАщурів. І не було злоСлів’я й безмірності, і не було розбрату між людьми. І творча сила оволоділа краянами, і Вони творили світ божественного образу за МОВОЮ ЙОГО.

І побачив МАМАЙ Онуків Своїх у світлі Слова Свого, і втішився!

І так тривало…

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь