Ш М: Уроки вільнодумства 7: Духовна ЯВА Азбуки в мові

ОНРА

Партнери :: СОКОЛО

Допоможи учневі –

навчи його числів Тверді  – Третього Кола Азбуки,

 щоб він не плутав математику з числами  ЯВИ.

 

- РУНАР! – привітався МАМАЙ.

- РАNУР! – відказали Ратники.

- БРАтІя! Ми засвоїли знання про суть ПРАВИ – те, як Вона з допомогою букв Азбуки творить психічну суть Життя. Ви також знаєте, що букви самі по собі є мертвими знаками ДУХУ доти, поки не стануть словами мови українців і через них – засобами творення вільної образної суті. Тільки так Дух ВОЛІ виЯВляє себе ФІЗИЧНО і людина стає Богом над мертвими буквами. Важлива заувага: християни є «рабами Божими» тільки тому, що не знають, як букви творять Життя і тому не можуть вийти з свідомості мертвого, буквенного. Визволення з мертвої залежності є у вмінні творити власний ОБРАЗ з тих же мертвих букв. Так прокладається червоточина в мозку з поверхні до центру,де живе ДУХ. Тепер до сПРАВИ: розкриємо НАШІ пізнання тверді Слова Духу в ЯВІ через українську Мову. Рци, поясни бРАтії, як теЦА Слова починається!

- ЧиСлово СТО відкриває Третє – Духовне - Коло Азбуки смислом стокУ, який Пращури називали теЦА. Із слова стокУ потрібно зрозуміти суть першого етапу теЦИ – к У. Аз із усією бРАтією долучає третє коло руху відносно ОСІ - спрямовує енергію в центр. Так появляється смисл Одного цілого з двома нулями-колами. Це відображає мій знак - буква Р.

- Слов, як це Ти з Ведом і Каком слова одухотворюєте?

- Ми переводимо енергію з Матриці психічного в Матрицю ЯВИ духовного, і вона набуває ознак зовнішнього вигляду будь-чого.

- Наприклад?

- Легко в зміні образу листочків дерева побачити пори року, що ПРАВИть Небо із Землею. Це надихає поетів, а звичних спостерігачів життя налаштовує на поетичне сприйняття образу й на спів.

- Ще, прошу, приклад!

- Духовний блиск очей кожного творця яскраво вирізняється від тьмяного світла в очах звичних споживачів життя. Сток творців подвоюється до чиСлова двісті.

- Тверд,  а Ти як потроюєш світло Істини в Слові?

- Я забезпечую творців особливо гострим відчуттям Слова – вони чують Слово з середини і тому не помиляються. Я створюю їхню ауру переконань, і вони ТВЕРдо знають правду образу, котрий створили. Творці його переживають як божественне відкриття Істини в собі й здатні ділитися з іншими. Тільки такі характерники стають Вчителями народу – несуть Істину МАМАЯ.

- Ук, як це Мислення стає Добром у Твоїй крині?

- Образ, що бРАтія спрямувала до мене, активує по черзі кожні чотири вершини квадрата в кубічних ядрах мозку. Куби прокидаються й вмикають світло РА. Твориться УкРА.

- Як же УКРА стає Україною?

- Решту додають Ферт, Хер, Пси й Омега.

- Ферт, як Ти Nаш перетворюэш у НАШ?

- Коловертю в кубах мозку. Переводжу образи з площини ЯВИ в об’єм ПРАВИ. Там бРАтія вибРАних Духом доладжує образи до інформаційно вивершеного стану, щоб її могли оцінити Боги.

- Створи образ такого стану мозку.

- Це ніби перевернуте Дерево: коріння спрямовані назовні мозку – це борозни й нервові волокна, а крона – в центрі. Плоди-образи Дерева – це їжа Богів.

- Хер, як Ти зчитуєш духовну суть Ксіви – плодів Дерева?

- Я переводжу її в інший масштаб Матриці, доступний образному мисленню Богів. Від мене починається теЦА божественної енергії образу. Її забезпечує шестерня моєї Матриці – криня Sела, зменшена тричі. Так встановлюється чиСлово шістсот.

- Пси, як Ви доставляєте теЦу далі й куди?

- Ми створюємо нову конструкцію Матриці з структур мозку й Землі. Завдяки цьому створюються інформаційні умови переведення образності з ОСІ людини на ВІСь ОНного. Утворюється конструкція букви Ї для зведення в Одне потроєної суті образу. Духовна структура НАВИ Землі готується прийняте створене людиною.

- Омег-А! Ти чим зайнятий в теЦІ?

- Коловоротом восьмисот я переводжу все, що є відходами образотворення, НА поверхню, щоб воно знову стало матеріалом для руху життя. І цим завершую творення УКРАЇНИ в Трисутті Нави, Прави, Яви.

- БРАво, бРАтія! І Цить! Нікому про ЦИ! Рци, прошу Тебе не ЦИтувати клаЦИків. 

(Наступний урок 8)

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь