Мрія перетворює світ...

Volyn Times

Культура :: ОСОБА

Щоб вам не говорили, як би вам не дихали в потилицю - вірте в себе… Світ величезний і ви є частина цієї величі. Не закопуйте свої таланти! Справжнє немає кордонів...

Жив на світі художник. У нього була заповітна мрія - він хотів, щоб світ преобразився: люди стали щасливими, міста - красивими, яскравими і квітучими. І він малював цей світ мрій у своїх картинах. Він працював багато років, але ніяк не міг точно передати той образ, який жив у його серці - щось у кожній картині було не так, чогось весь час бракувало… І він малював знову і знову. Двері його будинку ніколи не закривалися і люди часто заходили до нього подивитися, як він працює. Але найчастіше художник писав на вулиці і перехожі, що проходили мимо, довго милувалися його картинами. А художник так невтомно трудився, що практично не відривав очей від полотна. І ось одного разу, йому вдалося те, до чого він так довго прагнув - він намалював світ таким, яким бачив його в своїх мріях. 

Захоплено він відірвався від полотна в надії побачити людей і показати їм той прекрасний світ, про який мріяв, але коли він підняв очі, то застиг в здивуванні: все, що його оточувало, було точним повторенням його картин - ті ж квітучі вулички, дивовижні фонтани, тінисті скверики, витончені, неповторні будинку, щасливі обличчя людей ... Місто його мрії було не тільки намальоване - воно було побудоване! 

Мрія перетворює світ. Головне - її втілити ... Втілити так, як ви вмієте робити це найкраще за всіх!


  1. Дембицький Віктор 3 січня 2012 16:09
    Гарно! ;)

  2. Юлія Стернічук 3 січня 2012 16:37
    Шикарно! Яка гарна стаття про справжнє мистецтво, справжніх митців, та друзів які можуть відкрити очі на цей світ. Тим і чарівно бути художником, що у нас немає кордонів!!!

  3. ЛабОРАторія простору 4 січня 2012 12:22
    Цим варто керуватися у виборі методу творчої самореалізації

  4. ЛабОРАторія простору 4 січня 2012 15:37
    http://nshb.at.ua/_ph/3/2/491199426.jpg
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь