Доба "Чорного квадрата"

ЛабОРАторія простору

Партнери :: НОВИНИ

Поняття «Чорного квадрата» стало відоме сучасній публіці за одноіменною роботою Казимира Малевича, яка появилася чи то в результаті замальованої незакінченої картини й виставленої для профанації мистецького простору початку ХХ ст., чи то в результаті спонтанно знайденого символу завершення єврейського історичного мистецького проекту модернізму. Так чи інакше, з цим часом можемо сміливо пов’язувати очевидний «Глухий Кут», в який увійшла Цивілізація кабали, а з назвою «Чорний квадрат» – Добу Виродження, тобто втратою людськими РОДами зв’язків із пРАщуРАми.

Українці опинилися в чужому Проекті заручниками. Зрозуміло, що з втратою українцями власної РОДової культури, народ втрачав зв’язок поколінь і ставав на шлях виРОДження. Цього й добивалися проектанти кабали, бо для них найнебезпечнішим є буття божественного в українській культурі. Воно демонструє невмирущу силу Духу Предків, яку тисячоліттями не могли здолати ні грецькі міфи, ні візантійске християнство, ні татарські орди, ні польський шовінізм, ні німецький фашизм, ні світова демократія, ні російський імперіалізм.

Щоб знати, як не виРОДитися, забезпечити тяглість вічного буття в Просторі та збудувати Українську Цивілізацію, мусимо піддати глибинному аналізу задум поглинання Цивілізацією кабали всіх РОДів-наРОДів, що мають власне коріння. У цьому нам допомагає вчення Предків про знаковість Трисуття.

Доба Чорного квадрата не має виміру в абсолютному часі, бо пов’язана зі знанням людства про куб як одне з інформаційних тіл – найстійкіше, яке завжди займає центр інформаційної системи і керує нею. І ядро Землі, і ядра людського мозку, і ядра Всесвіту працюють на системі інформаційних зв’язків кубів. Це знання певним чином дісталося й давнім євреям - іудеям, і вони на ньому побудували власні релігійні ритуали й триб життя народу.

Вікіпедія публікує фото й текст, що стосується ритуального предмета  тфіліна, який одягається іудеями при молитві (див. рис.).

Іудейські ритуали приховані від непосвячених, але аналіз знаковості дає змогу заглянути в таїну й пересвідчитися в зв’язках єврейської символіки зі знанням  світовлаштування чи невіглаством і маніпулюванням свідомістю.

Як бачимо, на площині чорного квадрата ритуального куба зображено ієРОГліф, який пов’язаний з ієРОГліфом «Шін» єврейського Алефбету, але йому додали ще один штрих – четвертий. «Шін» графічно складений з ієРОГліфів «Йод», «Вав» та «Заін». Перший означає «Ріка», другий – «Рало», третій «Зброя». Зважаючи на ідентичність графіки четвертого штриха з третім, можемо висловити версію, що він посилює зміст зброї у вченні іудейської ідеології. Оскільки ралом ріку не орють, але і те, й інше є в руках  наРОДів планети, то просування єврейського проекту цивілізації кабали можливе лише за умови реального володіння - власності на Землю й усього, що на ній. Таким чином, право, побудоване на власності, а та – на грошах, - це інструмент оволодіння Простором. І саме такою зброєю євреї перемагають у проекті цивілізації кабали.

Вони впровадили знання куба й чорного квадрата як символу темноти, що все поглинає – єврейське поглинає все національне для власної користі й творить невиразне інтернаціональне. Темнота чорного є символічним змістом невидимого світу, який і відображає інформаційний куб та його проєкція на площину – чорний квадрат.

Обшитий білими нитками квадрат на фото символізує одне – все, що єврейське, є стьобом, і тільки його видно на площині чорного квадрата. Геніальне знущання над людством як маніпулятивна технологія! А де істинне знання роботи Інформаційної решітки та Інформаційного Поля? Відповіді – в наших публікаціях.

Ми впроваджуємо український стиль письма ХЬОМ - «стібання та вишивку гладдю» - чорним по білому! ХЬОМ аналізує виРОДження цивілізації обрізаних від Слова Закону як такої, що побудована не на знанні Слова БОГ, що було споконвіку, а на маніпулюванні лже-знанням.

ОЗНАКИ «ДОБИ ЧОРНОГО КВАДРАТА» 

  • Євро скаче, а гривня кудкудаче.
  • Гроші не пахнуть, а сверБЛЯТЬ - вони замінили воші.
  • Економіка страждає на хворобу Глухого Кута. Глухота не дає йому можливості почути мудрих. Кут боїться втратити імідж кола і грається в підставу. Підставлені служать «підставними» через невігластво.
  • Той, хто наслідив у політиці, вміє замітати в економіці.
  • Державотворці займаються партійною мастурбацією.
  • Релігійні вектори творять ретроспективу і видають її за візантійське класичне мистецтво.
  • Філософія втратила мудрість мислення і перейшла на корпоративні заробітки.
  • «Недоторканих» торкнули і вони торкнулися. Помагай їм, Боже!
  • Медалення грудей не дає їм можливості дихати вільно – імперії задихаються й скуповують квоти на викиди.
  • Активація професіоналізму рагулюється.
  • Молоко стає силіконовим.
  • Вівця Доллі затягує виРОДжених у петлю клонування.
  • Діти в українських школах вивченням Алфавіту перетворені на стадо баранів – вони називають букви Бе, Ве, Ме, Ге. Вміння користуватися Азбукою й  мудрістю Богів про те, що Аз Букви Веде і  Глаголить Добре тощо давно витравлене з мислення. Результат  - замість Народження маємо виРОДження.
  • Слава Богу, що ці явища не впливають на невмирущість Душі українців – вона відРОДжується постійно!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь