Ремонт, діти і брехня луцьких чиновників...

Volyn Times

Новини :: ВОЛИНЬ

Дитячий майданчик на Театральному майдані у Луцьку відремонтували. Принаймні, у цьому нас запевнила заступник міського голови Лариса Соколовська. Увагу міських чиновників з приводу аварійності цього дитмайданчика ми почали привертати ще в листопаді 2011 року. Спочатку реакції не було взагалі, потім нам повідомили, що він дивом з'явився у центрі міста — мовляв, ніхто дозвіл на його розміщення не давав. І тільки після того, як “Volyn Times” звернувся у прокуратуру, справа зрушила з місця.

17 лютого 2012р. на нашу адресу надійшло повідомлення за підписом пані Соколовської, в якому йдеться про те, що працівники “Луцькспецкомунтрансу” відремонтували “пошкоджені елементи обладнання”...

Відповідь заступника луцького міського голови Л.Соколовської 

Ми вирішили пересвідчитися у правдивості чиновницьких слів. Насамперед, зауважимо, що дістатися до майданчика за нинішніх умов без спеціального спорядження не так уже й легко. Снігові кучугури, згорнуті зі всього Театрального майдану, викликають асоціації з рекламними "важкодоступними місцями".

Майданчик потопає в звезеному з майдану снігу

Констатуємо, що місток у щасливе дитяче майбутнє досі залишається зоною підвищеного ризику для малюків.

Обережно, відремонтований місток!

Дошки на “сходах” дійсно з'явилися — дітям більше не треба підставляти цеглинки, аби вибратися нагору.

Гірка не прикріплена і, як і раніше, з одним перилом. От би пані Соколовську на ній прокатати! Та ще й привселюдно. Ото було б видовище!

 Гірка

До гойдалки у ремонтників руки, очевидно, не дійшли — тому одна голова коня так і залишилися без ручки, а від другої вціліла тільки шия.

А коник, без голови...

На скільки часу вистачить “нового” ремонту, можна лише здогадуватися.

Дуже символічно розташувався поблизу дитмайданчика смітник із промовистим написом - фактично прижиттєвий пам'ятник пану Кубіцькому. Головному комунальному господарю тепер є чим пишатися. Центральна частина нашого обласного центру, а особливо “фонтан”, який зненацька став дитячим майданчиком, більше нагадує розбите корито, ніж місце для відпочинку гостей і мешканців міста.

Совість Кубіцького тут!

Не надто привабливе обличчя у древнього Лучеська. І чиновників, схоже, це дуже влаштовує. А вас, лучани?

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь