Тяга до освіти Петра Кравчука

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Тяга до вищої освіти – річ у нашій країні непереборна. Дарма, що освіченості вона не гарантує, проте мати її прагнуть всі. Дехто затрачує на її здобуття добрий шмат свого молодого життя, а дехто вирішує це швидко, в простий, але нетрадиційний спосіб. Про підроблений диплом Львівського політехнічного інституту нинішнього кандидата від ОО «Батьківщина» за округом у Волинській області Петра Кравчука, який він придбав, як сало на базарі, в пресі вже багато писалося. З «фількіною грамотою» в кишені, маючи фактично лише «загальну середню освіту», він примудрився у 2006-2008 роках стати навіть депутатом Верховної Ради від БЮТ, очолити УкрАвтоДор, а з середини 2008 по весну 2010 року аж півтора року працював заступником міністра транспорту та зв'язку…

Вчитись, вчитись, вчитись... П.Кравчук

Проте пильність доброзичливців і Генпрокуратури перервали його карколомну кар’єру. Тоді лише амністія і довідка про ІІ групу інвалідності врятувала цього проворного пана від кримінальної відповідальності за ч.3 ст.358 Кримінального Кодексу України, згідно з якою йому «світило» до двох років арешту.

Інформація по виборах 2006 року П.Кравчук

Зважаючи на минулий скандал, він, як нинішній кандидат у депутати від "Батьківщини", подав до Центральної виборчої комісії документи, що нарешті правдиво засвідчили лише "загальну середню".

Інформація ЦВК

Проблема ніби була вичерпана. Проте яке було наше здивування, коли відкривши сторінку Петра Кравчука в соціальній мережі Facebook, ми знову побачили знайоме: «Місце навчання «Львівський політехнічний інститут»», «Випуск 1991 року. Львівський політехнічний інститут» (!)… Зауважимо, що останнє повідомлення на сторінці з'явилося в п’ятницю, 14 вересня 2012 року….

Персональна сторінка Петра Кравчука в ФБ

Що ж, прагнення мати вищу освіту і добратися до «корита влади», для багатьох є непереборним. Проте, щоб його задовольнити, є більш простий спосіб, перевірений тисячами потенційних виборців - просто піти вчитися… Можливо один із керманичів опозиції, пан О.Турчинов, креатурою якого є П.Кравчук, порадить це нарешті своєму протеже… А то ці липові «професори» так всіх дістали…

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь