Увага! Самозахист.

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

В умовах небезпеки для життя і здоров’я важливо знати елементарні правила самозахисту. Намагатися не впасти на землю, коли на тебе нападають, прикривати голову руками і берегти її від ударів – радить Ігор Юхименко, старший тренер збірної України з джиу-джитсу, президент Волинської обласної організації Асоціації джиу-джитсу України. Телефоном спеціально для «Volyn Times» він розповів і про інші методи самооборони:

Якщо ви опинилися сам на сам із нападниками, найліпше в такому випадку втікати, - переконаний Ігор Юхименко. Можна на вулицю брати з собою тренованих собак, але, як вважає фахівець, працівники спецпідрозділів знають, як їх нейтралізувати:

Перебуваючи взимку тривалий час на морозі, варто захистити шкіру курячим жиром, а також заздалегідь подбати про належний одяг і взуття:

У народі кажуть: «Береженого Бог береже». Тож візьміть до уваги поради експертів. А ми зробимо все, щоб і надалі ви могли почути консультації фахівців із перших уст, мали можливість висловити власну позицію і думку з приводу важливих питань і проблем сьогодення, а також почути думку інших.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь