«Сильніше, ніж зброя» АНОНС

Volyn Times

Афіша :: Виставки

«Сильніше, ніж зброя» - документальний фільм про нашу минулорічну дійсність. Про те, як починався Майдан, як розвивалися події під час і після нього. 10 грудня у кінокомплексі «Adrenalin City» його зможуть побачити і лучани. А загалом прем’єрні покази заплановані у 25 містах України. Над стрічкою працювали кінематографісти Творчого об’єднання #BABYLON’13. 

Історична довідка:

Коли люди на Майдані почали встановлювати намети і будувати барикади, десять українських кінематографістів створили творче об’єднання #BABYLON’13,  яке стало кінематографом громадянського протесту на Майдані. В результаті об’єднання #BABYLON’13 створило понад 170 фільмів і задокументували більше 1000 годин вражаючих подій минулого року. Ця робота привернула увагу значної аудиторії, з понад 5 500 000 переглядів та більш ніж 30 000 глядачів в Інтернеті. Міжнародні мережі, в тому числі CNN, AlJazzera, ITN та інші, транслювали фільми об'єднання, дозволяючи історії формування громадянського суспільства України ввійти в свідомість міжнародного суспільства.

Творчий і різноманітний колектив з понад 40 осіб  - незважаючи на проблеми революції, окупації і війни - продовжує роботу і сьогодні. #BABYLON’13 об'єднував сили з українськими громадськими і журналістськими організаціями - такими як HromadskeTV, Euromaidan SOS, Центр UA, AutoMaidan та іншими. Одним з результатів такої співпраці стала серія документальних фільмів, за підтримки телеканалу 1 +1, "Зима, що нас змінила". 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь