Ситуація з корупцією в місті є вкрай жахлива.

Інна Рейкіна

Антимафія :: РЕАКЦІЯ

Ситуація з корупцією в місті Луцьку є вкрай жахливою. Ганебно, коли керівника, який залишив без засобів існування сотню лучан, довівши до краху підприємство електротранспорту, мер Луцька привселюдно вшановує подякою та ще й у винагороду дає на відкуп найвідповідальнішу ланку міського господарства – житлово-комунальну. І це ще не все. В корупційний спосіб міські владці крадькома влаштовують аферу з виділенням йому двохкімнатної квартири «спільно» з ЖЕКом, що є в його підпорядкуванні, і який, мабуть, і має її відремонтувати...

В місті, де правоохоронні органи обслуговують владу, а прокурорський нагляд за вирішенням власних шкурних інтересів здійснюється в сто разів краще, ніж за дотриманням конституційних прав та законністю прийняття рішень влади, вседозволеність стає нормою, а відчуття безкарності породжує фарс, свідками якого ми і є.

Проте, велика частка вини в цьому лежить і на плечах громади, яка  досі не усвідомлює, що комунальне – це наше. І коли його, пробачте, «дерибанять» - це обкрадають нас з вами, наших дітей і онуків. Настав вже час навчитися поважати себе і називати злодіїв – злодіями, а найголовніше – грамотно  і боляче бити їх по руках. Якщо не навчимося – проТАКаємо Україну!

ІННА РЕЙКІНА 

Голова Громадського Антикорупційного Комітету м.Луцька

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь