Луцьк відвідав гранд-майстер стилю " Yi xin tao"

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

Луцьк відвідав гранд-майстер Лі – один із шести майстрів бойового стилю "Yi xin tao". Він з них - наймолодший. 5 серпня Лі виповнюється 65 років, але він і досі дасть фору любому молодому бійцю.

Під опікою гранд-майстра сьогодні є 20 шкіл у всьому світі. Він навчає підрозділи спеціального призначення Ізраїлю, Франції, Голландії, Німеччини. Тренує також охорону принців Об'єднаних Арабських Еміратів.

У зв’язку з військовими подіями в Україні, він проявив знак поваги і вирішив підтримати українців. Востаннє Лі в нашій країні був чотири роки тому, на запрошення друзів. Тоді йому вдалося побувати на святі Купала і познайомитися з традиціями нашого козацтва. Наразі великий майстер Лі провів відкритий майстер-клас для підрозділу ГФ «Волинський щит» та представників шкіл бойових мистецтв міста.

Гранд-майстер планує бути нашим гостем ще 3-4 дні і готовий провести індивідуальні заняття для всіх бажаючих. Зауважимо, що його шоу на 300 - 400 людей вартує 20-25 тис. євро. Тому волонтерство таких людей варто цінувати. Особливо тим, хто готується захищати свою країну і її спокій у цей вирішальний для нас час.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь