Луцький біолог виявив знищення дерев

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Луцький біолог Лев Фоменко, котрий виявляє активну позицію в протидії вирубці зеленим насадженням у місті, виявив черговий факт знищення здорових дерев.

«Це пеньки дорослих, міцних кленів, які ще зовсім недавно росли у дворі на Чехова, ліворуч станції переливання крові. Як може побачити по зрізах навіть не спеціаліст – це нормальні, здорові дерева, які могли ще жити і жити, продукуючи кисень та створюючи тінь», – пише біолог у групі «Збережемо древній Луцьк», ілюструючи свій коментар фотографіями.

Лев Фоменко додав: «Всі чудово розуміють, що питання знищення дерев – це лише кінчик великої та гарної кримінальної справи по розкраданню бюджетних коштів та знищенню міста.
І рано чи пізно всім причетним до злочинів доведеться відповідати за «трухляві» оборудки».

Натомість лучанка Світлана Андрейчин в обговоренні цього факту зауважила, що коли дерева реально аварійні, на прохання мешканців чиновники реагують дуже повільно, адже процедура дорога.

Кому вигідне винищення здорових дерев у Луцьку та яке їх подальше використання – відкриті питання. І, як видно з поведінки владців, вони роблять усе можливе, аби відвернути увагу мешканців міста від пошуку відповідей.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь