Благодійність, аукціон і онкохворі діти

Volyn Times

Людина :: ТЕМА ДНЯ

24 березня 2017 року відбувся благодійний аукціон в рамках проекту «Angel of Hope (Ангел Надії), започаткованого «Jonnniks Academy Of Success». Його мета  - допомагати та підтримувати людей зі складними життєвими обставинами.

На аукціоні було представлені картини онкохворих дітей, які вони малювали під керівництвом волинських художників. Завдяки спільним зусиллям небайдужих людей вдалося зібрати 8108 грн. Їх передадуть батькам, діти яких переживають найважчий період.

Проект «Angel of Hope (Ангел Надії)» відбувався у три етапи: зустрічі діток із художниками, під час яких наставники маленьких талантів допомагали їм у створенні картин, а також аукціон, де ці роботи можна було придбати.

«Перший етап проекту відбувся в обласній дитячій лікарні. Ми малювали картини яскравими фарбами, бо хочемо, щоб у кожної дитини була надія. Надія на життя. Допомагати людям – найвищий прояв духовності людини. Розпочинаючи проект, ми розуміли, що це нелегка робота. Але діти –наше майбутнє. І ми намагалися зробити все, щоб хоча б трохи допомогти їм і підтримати їхніх батьків,» – розповіли організатори.

Організатори благодійного проекту щиро дякують художникам, які долучилися до доброї справи: Віктору Дембицькому, Марині Лактіоновій, Аліні Йодловській, Людмилі Бойчук, Маргариті Паламарчук, Олександру Слабецькому, Юлії Панасюк, Аллі Харчук, Марині Майко, Анні Романчук.

Також дякуємо фотографам Юрію Косюку, Ярославу Близнюку за висвітлення подій аукціону, ведучому свята Сергію Скулинцю. Велика подяка готельно-ресторанному комплексу "Ірен -Чевермето" за чудовий, теплий прийом, прекрасну атмосферу, розкішний зал та смачний фуршет.

Протягом тижня у готельно-ресторанному комплексі "Ірен -Чевермето" усі охочі зможуть побачити і придбати картини Віктора Дембицького, Марини Лактіонової, Алли Харчук, Наталки Грабовецької. Частина коштів також буде передана на лікування онкохворих дітей.

Сьогодні у нелегкий для країни і світу час важливо приділяти увагу хворим дітям. Завідувачка відділення онкогематології Наталя Кеда розповіла, що щодня на лікування батьки витрачають колосальні суми. І дуже шкода що держава, яка передусім за все повинна піклуватися про майбутнє країни, не приділяє достатньої уваги проблемі онкохворих дітей. Показовим є також ставлення влади Волині: з усіх запрошених депутатів ніхто не взяв участі в аукціоні, і не долучився до проекту. На щастя, Україна багата щедрими і небайдужими людьми, за що організатори їм щиро вдячні.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь