Кавування та хамство Юлії Сиротинської

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Начальник Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська знову стала фігурантом публічного скандалу. Цього разу її спіймали на кавуванні в робочий час у кафе одного з провладних депутатів міської ради.

Трудова дисципліна явно не стосується чиновників Департаменту муніципальної варти. Його керівники можуть дозволити собі спокійно літати за кордон, обманюючи громаду, а можуть майже годину пити каву з підлеглими, коли все місто працює. І це попри постійні нарікання на малий штат для забезпечення ефективної роботи. Ось фотофакт такого кавування 5 жовтня 2017 р., що був зафіксований приблизно о 16 годині - в робочий час. Його надали нам учасники проекту "Headhunters".

Такий стиль роботи ілюструє начальник відповідного департаменту Юлія Сиротинська. Якби ж то тільки кава. До неї є і додаток - відверте безкультур'я і хамсто посадової особи. Зрештою, можете пресвідчитися самі. Відео зняла активна лучанка Т. Дацишина, яка випадково опинилась поруч з цією компанією.

Розмова з жінкою, яка годиться чиновниці в матері, вельми красномовна. І це попри всі голосно декларовані стандарти якості і культури, про які так люблять говорити луцькі керманичі.

Це вже не перший випадок такої демонстрації вільного графіку роботи Ю.Сиротинською. Вона частий гість цього закладу в робочий час. Зауважимо, що кафе належить депутату ЛМР від «УКРОПу» М.Рабану - людині з близького оточення радника міського голови І. Поліщука, сину скандально відомого екс-директора луцького заповідника, звільненого за службові зловживання. Можливо саме ця близькість і є причиною такого вільного поводження тут «клієнта-муніципалки»?

Рівень культури деяких чиновників луцької влади явно критичний. Ми вже писали про кричущий випадок з начальником відділу охорони культурної спадщини П.Троневичем, реагування на який досі відсутнє.

Наразі громадянка, яку образили публічно, буде офіційно звертатися до міської влади і правоохоронних органів. А ми триматимемо це питання на контролі.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь