Сиротинська під «УКРОПчиком»

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Скандальна начальниця Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська в чергове нахабно демонструє зневагу до громади міста, дозволяючи собі постійні провокативні відвідини кав’ярень під час робочого дня.

Ми вже неодноразово публікували матеріали, надані групою «Headhunters», яка фіксувала грубі систематичні порушення трудової дисципліни та хамство очільниці Департаменту муніципальної варти м. Луцька Юлії Сиротинської. Нещодавно, в місцевих ЗМІ, було опубліковано й матеріали досудового розслідування де ця пані фігурує й в афері з зниклими грішми її родини.

В зв’язку з відсутністю реагування місцевої влади та громадський резонанс, 6 грудня питання поведінки цієї чиновниці було винесене на засідання Громадської ради при міському голові. «Дотримання присяги службовими особами місцевого самоврядування, вжиття заходів запобігання дискримінаційній кадровій політиці в органах місцевого самоврядування міста» - так звучало воно в порядку денному. Доповідачами виступили Т.В. Дацишина та В.В. Пшибельський. Відповідне звернення, з вимогою притягнення її до відповідальності, було підтримане більшістю присутніх.

Проте, це жодною мірою не зупиняє її зухвалу поведінку. Це підтверджують і нові відео, що були зняті вже 15 грудня о 16 год. 03 хв. І це знову під час робочого дня. І знову в кав’ярні «Шарлотка» на вул. Б.Хмельницького.

Як нам стало відомо з провладних джерел, нинішній команді УКРОПу, що управляється в ручному режимі та має монополію в луцькій міській раді, дана вказівка спускати на гальма всі претензії до цієї чиновниці. Мабуть саме тому всі стандарти поведінки посадової особи органів місцевого самоврядування й трудової дисципліни не стосуються головної «муніципалки». «Священні корови» влади мають особливі привілеї на вільну пашу. То ж не даремно її постійні та демонстративні «дефіле», під час робочого дня, проходять саме в кафе одного з керівників фракції УКРОПу в міській раді.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь