«В Луцьку на свята робити нічого»

Volyn Times

Культура :: ТЕМА ДНЯ

Лучани обурені вкрай низьким рівнем організації різдв’яних свят в місті.

Про це написала в групі «Збережемо древній Лучеськ», в мережі Facebook, лучанка Вікторія Окладная-Чернецька. Свою позицію лучанка висловила під відеопривітанням міського голови Івано-Франківська, яке було опубліковане як приклад для міського керівництва Луцька. 

"Я була там (в Івано-Франківську авт.) 2 тижні назад. Відео з привітання не передає тієї краси, яка там є. Мені дуже сподобалось. Навіть не дуже, а я була в захваті. Гуляли до 23:00, і кругом повно народу, діл мороз, дітлахи на санчатах. Скрізь сміх. Освітлення шикарне, вночі працювала купа закладів, де можна було перехопити гарячого глінтвейну та продовжити гуляти містом, насолоджуватися погодою, снігом (який не посипали сіллю, та який не чвкає під ногами.) доріжки просто були почищені так, що б і пройти можна і на санчатах проїхати.

А потім я приїхала в Луцьк, і вечері о 20:00 поперла свою родину на центральну площу з надією показати дитині ялинку, пограти, пофотографуватись можливо зустріти Миколая чи Діда Мороза (не принципово).

Все так і зробила...

Прийшла в центр, м'яко кажучи охреніла від побачиного, від болота на центральній площі, від того що крім мене людей практично не було крім якихось туристів, які фоткались біля надпису "Я ♥ Луцьк", світла для фото мало і які жалілись на те, що в них мокрі ноги, а до потяга ще 2 години.

P. S. 19.12 ялинка була і площа ожила. Та от сніг перетворився на болото. І гуляти там не дуже приємно було."

В підтвердження своїх слів пані додала і маленький відеорепортаж з Театрального Майдану Луцька.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь