Луцьк. Виборців чекає багнюка.

Volyn Times

Культура :: ПОЗИЦІЯ

Луцька «влада» вирішила перетворити вибори Президента України в справжнє випробування для виборців. Щоб добратись до місця голосування їм прийдеться тепер пройтись по камінню та багнюці. 

Вибори завжди були святом для свідомих громадян. Проте своє бачення цієї події має керівництво Луцька. Тож воно вирішило додати трішки екстріму для виборців нового Президента України. Ось таку сумну картину зафіксували спостерігачі Всеукраїнського об’єднання «Успішна варта» на виборчій дільниці  № 071041 територіального виборчого округу № 22, що на вул. Лесі Українки, 20. Відео надала нашій редакції лучанка Ольга Саган.

Тож виборцям цього округу можна порадити взувати на вибори гумове взуття і чоботи. Бо політична багнюка, яку спостерігали вони перед виборами, таки матеріалізувалась зусиллями керівництва міста. Рекомендуємо їм відправити це відео й кандидатам на найвищу посаду в країні від партій «УКРОП» та «Батьківщина», які нині хазяйнують в владних кабінетах Луцька. Можливо тоді, на наступних виборах, дорога до «храмів волевиявлення» буде підвладна і святковому взуттю.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь