Батьки створили театральне диво.

Volyn Times

Культура :: ТЕМА ДНЯ

"Та, яка створила диво". Таку назву має вистава, що була створена по мотивам однойменної п'єси В. Гібсона. Її прем’єра відбулась в Луцьку 4 квітня 2019 року.

Такої кількості квітів давно не пам’ятає сцена Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка. Їх цілком заслужили актори, які подарували глядачам росинки сліз від пережитих емоцій. Сьогоднішню прем’єру вистави грали не професіонали, а батьки дітей з інвалідністю ГО «Повір у себе». Підтримав їх своєю грою й артист театру студії "Коло Лесі" Остап ЖежерунВклались вони в гру на всю, переживаючи вже на сцені такі знайомі їм батьківські емоції, що тепер диктував сценарій. Доля родини героїні п’єси, що хворіла аутизмом, зблизили й всіх глядачів.

"Та, яка створила диво"... І диво дійсно відбулось. Допомогла його створити режисер-постановник вистави Заслужена артистка України Світлана Органіста. Тож вітаємо її та її нову команду з черговим кроком в поширенні правди справжнього театрального мистецтва в світ награної буденної реальності.

Що ж, прем'єра таки вдалась. Про це свідчили емоції що вирували в залі.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь