Начальник "архітектури" гуляє по скандальному самобуді

Volyn Times

Антимафія :: НА ЧАТАХ

Під час робочого дня начальник управління містобудування та архітектури В. Туз "засвітився" на скандальній автомийці на вул. Данила Галицького, яка була збудована без відповідних правовстановлюючих документів під прикриттям посадовців з міської ради та Адміністрації луцького заповідника.

Колеги та підлеглі Веніаміна Туза вперто не можуть вже багато років знайти тих, хто без відповідних дозволів зробив повну реконструкцію та облаштування мийки в охоронній зоні пам’ятки національного значення Хоральної синагоги, що розміщена в Державному історико-культурному заповіднику м. Луцька. Про це вони неодноразово слали відписки громадянам, що вболівають за спадщину міста. Проте, це не заважає цьому чиновнику від архітектури спокійно там частенько бувати та по-дружньому спілкуватись з її керівництвом. Можливо «допомагаючи» йому в вирішенні питань «конспірації». Ось і сьогодні він «засвітився» тут.

Під час робочого дня та точно з порушеннями карантину. Адже, як кажуть ті ж працівники муніципальної варти міськради, місце це громадське. Але ж такі дрібниці як робота та карантин таких «корисних» людей не стосуються. Тенденція не працювати та плювати на закони в луцькій міській раді вже стала. 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь