Президента США можуть позбавити громадянства

Volyn Times

Новини :: СВІТ

Президентом США, згідно з Конституцією, може стати лише той, хто народився на території цієї країни. Мільярдер Дональд Трамп, який розглядає можливість своєї участі у виборах Президента США у 2012 році,  висловив свої сумніви щодо того, чи справді Б.Обама народився в США. Щоб досконало вивчити питання законності громадянства Президента США,  він винайняв приватних детективів.

Хоча штат Гаваї раніше неодноразово підтверджував факт народження Б.Обами на його теренах, проте, згідно з останніми соціологічними опитуваннями, майже половина республіканців упевнена, що він народився не в США.

Мільярдер не вірить у достовірність свідоцтва про народження Б.Обами, копія якого циркулює у ЗМІ. «На ньому немає ані підпису, ані серійного номера», - заявив він.

«Мої люди зараз працюють на Гаваях, і самі собі не вірять, що випливає на світ божий», - заявив Д.Трамп в ефірі програми Today на NBC, найбільш рейтингового вранішнього телешоу на американському телебаченні, повідомляє «Газета.ру».

Д.Трамп вже раніше заявляв, що готовий потратити на свою виборчу кампанію 600 млн. доларів, але рішення, за його словами, він прийме лише на початку літа.

Згідно з опитуванням The Wall Street Journal/NBC News, Д.Трамп є другим за популярністю кандидатом у президенти США серед республіканців. Він поступається лише колишньому губернатору Массачусетсу Мітту Ромні.

 

 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь