А хто ж вони?

Йолопи - це люди, які говорять неправду і думають, що цього ніхто не помічає. Таких, як не дивно, легко обдурити. Йолопи – це ті, що дають дітям приклади поганої поведінки. “Яка жахлива молодь!” – дивуватимуться вони потім.

Йолопи — це ті, що напиваються або вживають наркотики, щоб розслабитися. Йолопи – це ті, що матіркують, бо їхні голови набиті половою.

Йолопи – це, як на мене, навіть ті, що курять. Бо дві години на день йде на паління, ще дві – на те, щоб заробити на сигарети, ще дві години на день треба працювати на ліки від сигарет, а ще дві години доведеться лікуватися. Нація йолопів працює на тютюн. А коли п’ятнадцятирічна донька закурює у присутності батьків, йолопи кліпають очима і чухають потилицю.

Йолопи – це ті, що зраджують свою дружину чи чоловіка, а потім дивуються, що хтось зрадив їх. Йолопи – це ті, що пасуть очима чужих жінок, а потім позичають гроші на ліки від сифілісу, обурюючись: “Чому саме я, а не Лесик?”

Йолопи – це ті, що за гроші йдуть на злочин, топчучи свої переконання.

Йолопи не мають переконань, які будуть відстоювати до смерти.

Йолопи – недобрі, сміються над іншими, розпускають плітки, ворожать на картах, чаклують і читають гороскопи. “Ми розлучилися, бо вона Бик, а я Баран”, – кажуть вони.

 Йолопи забобонні.

Йолопи не патріоти. Вони не поважають свій народ і не люблять своєї Батьківщини. Постійно обмовляють владу. Вони невдячні й безперестанку нарікають. Йолопів не поважають у світі. Йолопи – боягузи. Вони вважають себе мудрими й обережними, але завжди дістають найбільше ударів. Йолопи вважають себе хитрими, але вони завжди обдурені.

Йолопи – це ми з вами, панове! І саме ми влаштовуємо вільні вибори. Кого, ви думаєте, оберуть йолопи?

Йолопи не можуть довго жити у власній незалежній державі, бо вони не здатні відповідати за долю Батьківщини і не помруть за неї у разі небезпеки, їх просто повбивають як баранів”.

Викорінюй із себе йолопа! 

Ігор Ткаленко  


  1. шамбала 10 липня 2011 21:38
    сподібалось
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь