Новий "Мерседес" для митрополита

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Намісник Києво-Печерської лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ МП Павло (Петро Лебідь) відзначив своє 50-річчя в трьох банкетних залах одного з кращих готелів Києва "Русь".

Захід проходив 1 травня в закритому режимі, а охорона готелю відганяла журналістів від входу.

Серед подарунків ювілярові був піднесений новий "Мерседес" представницького класу з іменними номерами "АП" ("архієпископ Павло"). Вартість цієї моделі значно перевищує 100 тисяч доларів.

"Покажіть мені здобутки України! Нехай зробить Україна хорошу машину, і ми будемо їздити. Я їздив і буду їздити. … А ви поїздіть нашими машинами", - заявив він раніше.

Павло Лебідь

Музичний акомпанемент банкету забезпечували зірки української естради Таїсія Повалій та Стас Михайлов.

Як зізнався Михайлов, який виступає у стилі "шансон", особливо популярному у кримінальному середовищі, він виконував для митрополита Павла частівки. "Человек замечательный, счастья ему", - сказав Михайлов про митрополита, якого вважають одним із найбагатших ієрархів УПЦ МП.

Повалій розповіла журналістам, що хотіла виконати пісню "Два кольори", проте, побачивши поряд з митрополитом Павлом його маму, вирішила заспівати пісню "Поговори зі мною, мама".

Винуватець урочистостей прийшов на банкет в яскраво-червоному підряснику (свого часу він дав згоду балотуватися в депутати від Комуністичної партії України).

Нині, Петро Лебідь є депутатом Київради від Партії регіонів.

За календарем день народження митрополита Павла 19 квітня, проте на цей день припав Великий вівторок, тому урочистості перенесли на початок травня.

За фактами «Портал-Credo.Ru»

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь