«Понти» від чоловіка Тимошенко

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Цього тижня преса не нудьгувала. Інфомаційних приводів було предостатньо. Можливість арешту Ю.Тимошенко стала топ-новиною. Під час цього інцинденту раптово випливла і фігура чоловіка Ю.В., який роками ховався у тіні своєї відомої дружини. Поява Олександра Тимошенка під стінами Генпрокуратури під час тривожних подій, які почали розгортатися навколо дружини, і  його чи не перший самостійний вихід у світ викликали неабияку увагу преси.

Проте матеріалізація чоловіка екс-прем’єрки, який за офіційною легендою займається скромним "перепелиним" бізнесом, здивувала пресу не фактом гучних заяв на захист дружини, а пафосним виглядом, який личив би, швидше, олігарху.

Годинник Breguet за 35 тис.дол.

В 500-доларовій футболці марки Zilli з кричущим логотипом на всі груди, очевидно для реклами, з масивним золотим годинником відомого швейцарського бренду Breguet з колекції "Tradition" на руці, чоловік Тимошенко красувався перед камерами біля стін Генпрокуратури. Між іншим, ціна такого хронографа становить майже 35 тисяч доларів і коштує він як новенька "Honda Сivic" або "Mazda 3".

В 500-доларовій футболці марки Zilli

У руках Тимошенко тримав традиційний атрибут українського “мажора” –  телефон Vertu, щоправда, теж золотий... 

VERTU 25 тис. євро

Очевидно, у проявах своєї несамовитої любові до дружини бренди все ж перемогли. Що й помітили журналісти. А всі реформи уряду, направлені на захист власної легкої промисловості і вітчизняного виробництва, знову залишаються не оцінені українськими небожителями. Яйця, цього разу «перепелині», знову роблять погоду в українській політиці…

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь