Новий смертний гріх від Патріарха Кирила

Volyn Times

Новини :: СВІТ

Ухилення від своїх прямих обов'язків, порушення присяги - смертельний гріх, заявив у вівторок патріарх Московський і всієї Русі Кирило. Свою заяву патріарх зробив на зустрічі зі слухачами військової академії Генштабу Збройних сил, де також був присутній міністр оборони Анатолій Сердюков.
«У релігійному досвіді життя пріоритети самі по собі вистроюються, і найважливішим пріоритетом є страх Божий. Коли людина розуміє, що ... зрада - смертельний гріх, ухилення від своїх прямих обов'язків, порушення присяги - смертельний гріх, ось тоді це проникає до глибини людської душі», - підкреслив патріарх Кирило.
Патріарх Кирило також заявив про заснування 240 штатних посад військових священнослужителів, які займуть представники православної церкви та інших традиційних для Росії релігій.
Також глава РПЦ висловився про необхідність виділення окремих приміщень на території військових частин, де військовий священик міг би крім виховної роботи здійснювати богослужіння, «сповідувати, причащати, молитися».


  1. Дембицький Віктор 7 червня 2011 3:43
    Навіть НКВДиські попи до такої прогресивної думки не долітали. Настає час "чудес"

  2. Андрій 8 червня 2011 11:25
    Смертельніше смертельного гріха вже бути не може. Тому всі хто якимось чином відкосив від армії, можете не паритись над духовною стороною свого життя. Нема Вам прощення. Щоби тепер не робили будете прокляті на вічні муки...)))
    Зате тепер нема сенсу чогось боятись, таке положення розв'язує Вам руки.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь