Небезпечний тролейбус

Volyn Times

Новини :: ВОЛИНЬ

81-річна лучанка травмувалася під час виходу з тролейбуса — через неправильні дії водія. Сталося це на тролейбусному маршруті № 8 (№ 178). Коли тролейбус наблизився до зупинки “Філармонія”, жінка підійшла до виходу. Зупинившись, водій відчинив двері, але, не дочекавшись поки всі пасажири вийдуть, зачинив двері й почав далі їхати. Внаслідок цього 81-річна пасажирка впала й отримала сильний удар колінного суглоба. Почувши крики пасажирів, водій зупинився. Але жодних слів вибачення з його вуст не пролунало. Родичі старенької почали вимагати книгу скарг — і кондуктор, і водій від них відмахнулися. Коли ж потерпілі звернулися за допомогою до контролера, який зайшов на наступній зупинці, та сказала, що “це не її проблема”. 
Незнання етикету працівників Луцького підприємства електротранспорту не дивує. Але ж йдеться не тільки про здоров'я, але й про життя людини. Жінка могла під час падіння отримати й смертельну травму. Зараз вона намагається отямитися від пережитого і звертатиметься зі скаргою до Луцького міського голови — аби він притягнув до відповідальності винуватців.  


  1. Юлія Стернічук 21 червня 2011 18:11
    Та це не небезпечний тролейбус, а небезпечний водій. Привикли бути хамлом та бидлом, звільняти таких потрібно, не дивно що таким вже пів року не платять зарплати.

  2. Андрій 21 червня 2011 18:20
    Якщо люди не добються справедливої реакції на цю ситуацію від уповноважених структур, то не дивуйтесь, якщо почне процвітати самосуд.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь