Ти особливий...

Volyn Times

Людина :: Психологія

Один відомий психолог почав свій семінар з психології, піднявши вгору купюру номіналом в 500  рублів. У залі зібралося близько 200 осіб. Психолог запитав у присутніх, хто хоче отримати купюру. Всі, як по команді, підняли руки.

- Перш ніж один з вас її отримає, я дещо з нею зроблю, - продовжив психолог.

Він зім'яв купюру і потім запитав, чи хоче хто-небудь все ще її отримати. І знову всі підняли руки.

- Тоді, - відповів він, - я роблю таке ...,- і, кинувши купюру на підлогу, злегка повозив її черевиком по брудній підлозі.

Потім він підняв її. Купюра була зім'ята і брудна. "Ну кому з вас вона потрібна в такому вигляді?" І знову всі підняли руки.

- Дорогі друзі, - сказав психолог, - тільки що ви отримали цінний наочний урок. Незважаючи на все те, що я проробив з купюрою, ви всі хотіли її отримати, так як вона не втратила своєї цінності. Вона і досі залишилась купюрою вартістю в 500 рублів. 

У нашому житті часто трапляється так, що ми опиняємося викинутими із сідла, розтоптаними, лежачими на підлозі або в повному лайні. Такі реалії нашого життя. У таких ситуаціях ми відчуваємо себе абсолютно нікчемними.

Але незважаючи на те, що сталося або станеться, ТИ НІКОЛИ не втратиш своєї цінності. Брудний або чистий, пом'ятий або випрасований, ТИ завжди будеш безцінний для всіх тих, хто тебе любить.

Наша цінність визначається не тим, що ми робимо, або з ким ми знайомі, а тим які ми…

Ти особливий і не забувай це НІКОЛИ.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь