З святом Повітряно-десантних війск! «Ніхто, крім нас! »

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

2 серпня День Повітряно-десантних військ. «Крилата піхота», «блакитні берети» - якими тільки епітетами не нагороджували гвардійців-десантників, але завжди, в усі часи і за будь-яких обставин вони незмінно залишалися сильними, мужніми і надійними людьми, що живуть за принципом: «Ніхто, крім нас! » 

Десант, це спосіб мислення, десант це спосіб дії. Для справжніх десантників боротьба за справедливість продовжується завжди. Просто в мирний час вона перейшла в інше поле. Сьогодні в світі йде невидима війна, війна за нашу пам'ять, за нашу совість, за наші душі. І ми не можемо стояти осторонь. Хіба може справжній чоловік спокійно дивитись на те, як змушенні виживати на мізерні чиновницькі подачки, які чомусь звуться пенсіями, наші батьки, діди і бабусі, що все життя щиро присвятили нам і розбудові нашої Батьківщини? Вони пройшли голодомори, страшну війну і післявоєнні лихоліття, а зараз, в мирний час, змушені знову ганебно виживати… Хіба можна дивитись, як «оболванюють» ерзацами культури, освіти наших дітей… Україну шматують тупоголові політики і бездарний люмпен, для яких зажерливість, та подолання власних комплексів меншовартості стоять вище за поняття людина. Країна задихається від корупції, що інфікує молоді покоління, переходячи в норму суспільних відносин. Змиритись з цим – значить зрадити присязі Батьківщині, зрадити принципам честі. 

Новітня українська історія вже вкотре дала нам пересвідчитись в тому, що надіятись можна тільки на мудрість серця, власні сили і надійне плече товариша. Жодний політик, жодний вождь не вартий віри. Ми українці і тільки ми ладні навести порядок у власному домі. Починати треба з себе. І принцип десанту -  «Ніхто, крім нас! » повинен стати принципом справжніх українців, що люблять, думають і діють. 

З святом дорогі побратими, з святом десантники! 


  1. Дембицький Віктор 2 серпня 2011 16:53
    Вітаю!

  2. Belle 4 серпня 2011 13:54
    Есть такая профессия – Родину защищать.....
    "Обязан – значит, могу!"-
    АЛЕКСАНДР СУВОРОВ, личный девиз полководца

    так было...хотелось бы верить...что так и есть...


  3. Volyn Times 4 серпня 2011 16:08
    Аристократизм, це обов'язок бути людиною, введений в ранг усвідомленної необхідності. І лише справжнім дано зрозуміти це і діяти. "Ніхто крім нас...!"
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь