Новий «Ландик» із прикарпатської «Свободи».

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Не встиг стихнути «культурний» скандал навколо побиття дівчини представником владної команди, як опозиція вже підготувала «достойну» відповідь. 

В обласному центрі Прикарпаття серед білого дня 29-річний молодик жорстоко побив 27-річну продавчиню одного з салонів продажу терміналів стільникового зв’язку. Про цей факт нам повідомив БФ" Підтримки Українських ініціатив" з посиланням на Рravda.if.ua. 

Чоловік, який зайшов до крамниці і не мав наміру щось купувати. Він чекав свого знайомого – працівника того ж магазину, якого, однак, не виявилося на роботі. Поводився непроханий візитер, наче в себе вдома, видзвонював своїх колег і час від часу відпускав досить образливі репліки на адресу продавчинь. Коли ж гість почав закидати продавцям, що ті, мовляв, занадто голосно спілкуються з клієнтами і заважають його телефонним розмовам, продавець не витримала і зробила йому зауваження, попросивши залишити магазин. Кров скипіла в незваного гостя… Зі  словами6 «зараз тобі буде замічаніє» він кинувся до дівчини і почав викручувати їй руки та смикати за волосся. Тримаючи її за коси, він з усієї сили вдарив молоду жінку головою об стіл. Як наслідок, потерпілу з діагнозом «струс головного мозку» було госпіталізовано до Обласної клінічної лікарні. 

Хоч ми і переживаємо катастрофічне падіння моральних цінностей та тотальне озлоблення, але ця ситуація спонукає нас серйозно задуматись. Особливе обурення викликає і те, що зловмисником виявився не аби-хто, а сільський голова села Михальче Городенківського району Василь Михайлович Слободян – підприємець, обраний війтом від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», - людина, якій жителі населеного пункту, де проживає 801 мешканець, довірили найвищу владу в селі. Не віриться, що голосуючи за нього, люди бажали бачити своїм головою розбишаку, який готовий підняти руку на беззахисну жінку. 

Вчора - луганський депутат від Партії Регіонів Роман Ландик, сьогодні - сільський голова від «Свободи» Василь Слободян… Може вже досить! Може слід нам, як виборцям, краще придивлятися до тих, кого обираємо, і не голосувати за абревіатури і «біг-морди»… 

За фактом вчинення хуліганських дій потерпіла звернулася до правоохоронних органів. Проте «особливий» статус пана Слободяна змушує родичів жінки серйозно сумніватись у незаангажованості слідства і його справедливому логічному завершенні. В Пасічнянському міськвідділі внутрішніх справ їх запевнили, що івано-франківська міліція зробить все, щоби справедливість восторжествувала. 

Сподіваємося, що і представникам прикарпатської «Свободи» вистачить політичного розуму очистити свої партійні ряди від хама, як свого часу вистачило його луганським колегам. 

Справедливість - не лозунг з плакатів. Справедливість - це конкретна дія. І за неї слід боротися нам самим… 


  1. Belle 23 серпня 2011 12:34
    Исправлять мужчин должны мужчины, а женщин — женщины. Если женщины примутся исправлять мужчин, им помешает жалость; мужчинам же, взявшимся за исправление женщин, — их жестокость......
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь