Простір Лабораторії

ОНРА

Партнери :: ПРОСТІР ДИЗАЙНУ

Лабораторія Простору охоплює все Твориво, маленьку частинку якого займають земляни. Безмежність Творива не є перешкодою для визначення Поля діяльності Лабораторії, бо ця ж безмежність втілена в кожній людині - божому Плоді на Дереві Життя свідомості й несвідомості. 

Ми дуже мало знаємо про нашу божественну природу, що призвело, на привеликий жаль, до виродження людськості в просторі кабали - чужої людській природі ідеології та історії нової ери. 

Мільйони й мільярди людей уже втратили орієнтир у майбутнє, але немало тих, хто шукає шось гідне великої природи Творива і власного Я. Вони не хочуть котитися натореним шляхом у прірву сучасності й бажають долучитися до справи, яка провадить у видиме й достойне майбутнє. 

Такою справою є Проект Лабораторії Простору "Українська Цивілізація". Наш погляд на справу витікає з природи українського проектного мислення, теорія і практика якого слідує з вислідів Трипільської Цивілізації. Вони залишили неоціненну спадщину, спадкоємцями якої маємо стати ми - цивілізована нація РУ-синів, бо "усі ми русове". І нашим завданням є дослідити фундаментальні сутності проектування життя, відомі трипільцям за тисячі років до нової ери, та надати їм сучасного проектного спрямування. 

Тисячі літ, котрі минули відтоді, як наші Великі Пращури творили на основі знання і віри в Слово Закону, залишили нам здавалося б непоборні перешкоди в перейманні знання. Але це тільки на перший погляд так є. Адже вони залишили Скрижалі, закодовані в знаковій системі Трипілля - своєрідну матрично-піктографічну Азбуку. Наступні покоління праукраїнців перетворили цю Азбуку в писемність лінійно-фонетичними знаками відповідно до укладу української мови. 

Таким чином, маємо спадщину, яку легко пізнати через доступну систему знаків Азбуки РУ-синів та українську мову. 

З цим і переможемо!

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь