Небезпечне "корито" для луцьких дітей

Volyn Times

Новини :: ВОЛИНЬ

Щоби дістатися до гірки, маленьким лучанам доводиться неабияк потрудитися - акуратно виставляючи цеглинку на цеглинку. Перекладинок тут уже щонайменше кілька тижнів немає. Нашвидкуруч споруджені “сходинки” хитаються під дитячими ніжками, ризикуючи кожної миті розвалитися і впасти на ноги тому, хто став у чергу позаду. Перила своїм неприроднім погойдуванням теж попереджають про небезпеку. Але малюків це не відлякує. Дуже вже кортить із гірки з'їхати!

Мами турботливо допомагають малечі подолати сходинкову прірву, незважаючи на те, що кожна така спроба може завершитися трагічно — варто лише оступитися. І це — дитячий майданчик у самісінькому центрі міста!!!

Небезпечні сходи на місточку

За кілька метрів - ще одні “сходи”. Вибратися ними нагору можуть тільки ті, кому зріст дозволяє.

На цьому граються діти. Жах!

А зовсім поруч — те, що лишилося від гойдалки. Спочатку навіть важко збагнути, що це таке посеред майданчика і яке його призначення.

Колись це була гойдалка...

Ще одна гірка - вибравшись на неї, малюки злякано повертаються назад. Адже дорога вниз може стати останньою в житті: одного перила немає взагалі, а друге може будь-якої миті відірватися.

"Смертельна"гірка

Зелений настил всередині майданчика в багатьох місцях обірваний, дошки на мостику легко знімаються, довкола — пляшки, пачки з-під цигарок, недопалки і сміття від злузаного насіння. Ліпших декорацій для дитячих очей годі й шукати!

Можна у цій ситуації апелювати до лучан, які занехаяли ще один дитячий майданчик у місті. Але куди дивляться комунальники? Чи знову чекають трагічного приводу, щоби взятися за інструменти? На жаль, прислів'я «Доки грім не гримне, мужик не перехреститься» дуже яскраво відображає прийдешню дійсність.

Видання “Volyn Times” звертається до луцької влади з проханням негайно відреагувати на цю ситуацію. 


  1. Юлія Стернічук 19 листопада 2011 20:42
    А на тому місці міг бути Шибою обіцяний розкішний фонтан! А так "корито" куди стікає вода, та стоять поламані качелі.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь